• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани

Резултати за

Стомани

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандДоставчик на услуги
  1. 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM

    Холандия

    Предприятието 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на CNC processing, c.n.c milling, CNC boring, и CNC milling. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. DIENSTVERLENING KARS

    Холандия

    Предприятието DIENSTVERLENING KARS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фасадни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Скелета от стомана, Боядисване - предприемачи, façade cleaning, Скелета от стомана, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Velsen Zuid, Холандия.

  3. LASHUIS HAPROTECH B.V.

    Холандия

    Предприятието LASHUIS HAPROTECH B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  4. TEBUNUS TUBE BENDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TEBUNUS TUBE BENDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Огъване на стомани и метали, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ursem, Холандия.

  5. JOHAN RUS VERSPANING

    Холандия

    Предприятието JOHAN RUS VERSPANING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal turning. Седалището му е в/ъв Berkhout, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROEST VAST STAAL AALSMEER B.V.

    Холандия

    Предприятието ROEST VAST STAAL AALSMEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  2. PETER BRUINING B.V.

    Холандия

    Предприятието PETER BRUINING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  3. LEBA METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието LEBA METAALBEWERKING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  4. AVENHORNS VLECHTBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието AVENHORNS VLECHTBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв De Goorn, Холандия.

  5. COCOON HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието COCOON HOLLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.