• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани

Резултати за

Стомани

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. WILLTECO B.V.

    Холандия

    Предприятието WILLTECO B.V., e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Стомани, Тръби от стомана, и Стомани. Седалището му е в/ъв Broek Op Langedijk, Холандия.

  2. SNEL STAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието SNEL STAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, и Стомани. Седалището му е в/ъв Velserbroek, Холандия.

  3. JONMAA HAARLEM B.V.

    Холандия

    Предприятието JONMAA HAARLEM B.V., и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  4. ALURA HEKWERK B.V.

    Холандия

    Предприятието ALURA HEKWERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  5. PLOOIJER ZAANDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието PLOOIJER ZAANDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROTO B.V.

    Холандия

    Предприятието ROTO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Uitgeest, Холандия.

  2. 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM

    Холандия

    Предприятието 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на CNC processing, c.n.c milling, CNC boring, и CNC milling. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V.

    Холандия

    Предприятието DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V., e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Коване на стомани и метали, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Коване на стомани и метали, cold pressing of metals, 3d modelling, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. OTK STAINLESS STEEL

    Холандия

    Предприятието OTK STAINLESS STEEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, stainless steel sheet products, stainless steel plates, и Котелно производство от неръждаеми материали. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. VICTMAR

    Холандия

    Предприятието VICTMAR, e Подизпълнител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайнерски мебели, forged iron articles, Дизайнерски мебели, laser cutting for stainless steel, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. INTER IMEX

    Холандия

    Предприятието INTER IMEX, e Разпространител, и работи в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур. Освен това развива дейност и в сферата на supplyies for machine tools for sheet metal working, punching matrices, sheet metal punching, и metal punching. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. DIENSTVERLENING KARS

    Холандия

    Предприятието DIENSTVERLENING KARS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фасадни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Скелета от стомана, Боядисване - предприемачи, façade cleaning, Скелета от стомана, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Velsen Zuid, Холандия.

  1. NIFRA STAALBOUW

    Холандия

    Предприятието NIFRA STAALBOUW, e Производител, и работи в сферата на Строителни стомани. Седалището му е в/ъв Obdam, Холандия.

  2. METAALWINKEL AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието METAALWINKEL AMSTERDAM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на metal, и metal treatments. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. GEHA LAVERMAN

    Холандия

    Предприятието GEHA LAVERMAN, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ленти от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на scratch-resistant steel. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  4. GEERTS METAALWAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEERTS METAALWAREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  5. LOODGIETERSBEDRIJF P.C. VAN DER HORST B.V.

    Холандия

    Предприятието LOODGIETERSBEDRIJF P.C. VAN DER HORST B.V., и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Uitgeest, Холандия.

  6. MULTIMETAAL KONSTRUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIMETAAL KONSTRUKTIE B.V., и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, и Строителни стомани. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  7. STAALCONSTRUCTIEBEDRIJF VIC OBDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието STAALCONSTRUCTIEBEDRIJF VIC OBDAM B.V., и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, и Строителни стомани. Седалището му е в/ъв Obdam, Холандия.

  8. GOORHUIS INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието GOORHUIS INSTALLATIETECHNIEK B.V., и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. LASHUIS HAPROTECH B.V.

    Холандия

    Предприятието LASHUIS HAPROTECH B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  2. DUWAKO PRECISION ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DUWAKO PRECISION ENGINEERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  3. BUIGSTAAL TUBE BENDING ALKMAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието BUIGSTAAL TUBE BENDING ALKMAAR B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Огъване на стомани и метали, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  4. TEBUNUS TUBE BENDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TEBUNUS TUBE BENDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Огъване на стомани и метали, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ursem, Холандия.

  5. JOHAN RUS VERSPANING

    Холандия

    Предприятието JOHAN RUS VERSPANING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal turning. Седалището му е в/ъв Berkhout, Холандия.

  6. CENTERLESS B.V.

    Холандия

    Предприятието CENTERLESS B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Nederhorst Den Berg, Холандия.

  7. KAMPEN MACHINEFABRIEK VELSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KAMPEN MACHINEFABRIEK VELSEN B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  8. LEBRUN B.V.

    Холандия

    Предприятието LEBRUN B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Broek In Waterland, Холандия.

  9. L. VELDMAN EN ZOON, MACHINEFABRIEK, CONSTRUCTIE,APPARATENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието L. VELDMAN EN ZOON, MACHINEFABRIEK, CONSTRUCTIE,APPARATENBOUW B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  10. BUYTEN STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BUYTEN STAALBOUW B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Wormer, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно