• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кораби

Резултати за

Кораби

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. BOOTVERHUUR FRIESLAND GENIETEN OP HET WATER

    Холандия

    Предприятието BOOTVERHUUR FRIESLAND GENIETEN OP HET WATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Седалището му е в/ъв Heeg, Холандия.

  2. BOOTVERHUUR FRIESLAND - GENIETEN OP HET WATER

    Холандия

    Предприятието BOOTVERHUUR FRIESLAND - GENIETEN OP HET WATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Седалището му е в/ъв Heeg, Холандия.

  3. ENGINE2REPAIR

    Холандия

    Предприятието ENGINE2REPAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Резервни части за корабни дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на marine engine accessories, vehicles for the collection and transport of industrial waste, и marine engines. Седалището му е в/ъв Farmsum, Холандия.

  4. RDA SHIP TECH

    Холандия

    Предприятието RDA SHIP TECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни двигатели, analyses, и Корабни двигатели. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  5. BOOTWERK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOOTWERK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Woudsend, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WAGENBORG SCHEEPVAART B.V.

    Холандия

    Предприятието WAGENBORG SCHEEPVAART B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  2. BODEWES' SHIPYARDS B.V.

    Холандия

    Предприятието BODEWES' SHIPYARDS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.

  3. ANKER VERZEKERT B.V.

    Холандия

    Предприятието ANKER VERZEKERT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. BETECH B.V.

    Холандия

    Предприятието BETECH B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Мачти, и Мачти. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  5. ONTWERP- EN CONSTRUCTIEBURO VOOR JACHT- EN SCHEEPSBOUW SNEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ONTWERP- EN CONSTRUCTIEBURO VOOR JACHT- EN SCHEEPSBOUW SNEEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни архитекти, и Корабни архитекти. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  1. ROYAL WAGENBORG

    Холандия

    Предприятието ROYAL WAGENBORG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски агенции - наематели на кораби, Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  2. DÖRR JACHTBETIMMERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DÖRR JACHTBETIMMERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Кораби - поправка и поддръжка, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  1. SCHEEPSWERF WOUT LIEZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEEPSWERF WOUT LIEZEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.