• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кораби

Резултати за

Кораби

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. PEDRO BOAT

    Холандия

    Предприятието PEDRO BOAT, e Производител, и работи в сферата на Кораби. Освен това развива дейност и в сферата на yacht-building, yachts, и motor yachts. Седалището му е в/ъв Zuidbroek, Холандия.

  2. BOOTVERHUUR FRIESLAND - GENIETEN OP HET WATER

    Холандия

    Предприятието BOOTVERHUUR FRIESLAND - GENIETEN OP HET WATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Седалището му е в/ъв Heeg, Холандия.

  3. BOOTVERHUUR FRIESLAND GENIETEN OP HET WATER

    Холандия

    Предприятието BOOTVERHUUR FRIESLAND GENIETEN OP HET WATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Седалището му е в/ъв Heeg, Холандия.

  4. BOOTHOEZENONLINE.NL

    Холандия

    Предприятието BOOTHOEZENONLINE.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работилница за корабни платна и аксесоари. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  5. ENGINE2REPAIR

    Холандия

    Предприятието ENGINE2REPAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Резервни части за корабни дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на marine engine accessories, vehicles for the collection and transport of industrial waste, и marine engines. Седалището му е в/ъв Farmsum, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RDA SHIP TECH

    Холандия

    Предприятието RDA SHIP TECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни двигатели, analyses, и Корабни двигатели. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

    Холандия

    Предприятието AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  3. DRAAIERIJ EN BANKWERKERIJ WERKVREUGDE B.V.

    Холандия

    Предприятието DRAAIERIJ EN BANKWERKERIJ WERKVREUGDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Екскурзионни плавателни съдове, Кораби - конструкция, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Echten Fr, Холандия.

  4. FRIESLAND BOATING

    Холандия

    Предприятието FRIESLAND BOATING, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Koudum, Холандия.

  5. P.VALK YACHTS

    Холандия

    Предприятието P.VALK YACHTS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  1. EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ WORKUM B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ WORKUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Водни спортове - техника и екипировка, Кораби - конструкция, Водни спортове - техника и екипировка, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Workum, Холандия.

  2. BOOTWERK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOOTWERK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Woudsend, Холандия.

  1. P.M.F. MACHINEFABRIEK VEENDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието P.M.F. MACHINEFABRIEK VEENDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  2. MAST JACHTSCHILDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието MAST JACHTSCHILDERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  3. BODEWES' SHIPYARDS B.V.

    Холандия

    Предприятието BODEWES' SHIPYARDS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.

  4. WINEL B.V.

    Холандия

    Предприятието WINEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени врати. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Автоматични врати и входен контрол, Кораби - конструкция, и Автоматични врати и входен контрол. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  5. WAGENBORG SCHEEPVAART B.V.

    Холандия

    Предприятието WAGENBORG SCHEEPVAART B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  6. ONTWERP- EN CONSTRUCTIEBURO VOOR JACHT- EN SCHEEPSBOUW SNEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ONTWERP- EN CONSTRUCTIEBURO VOOR JACHT- EN SCHEEPSBOUW SNEEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни архитекти, и Корабни архитекти. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  7. BETECH B.V.

    Холандия

    Предприятието BETECH B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Мачти, и Мачти. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  8. HELMERS ACCOMMODATIE EN INTERIEUR B.V.

    Холандия

    Предприятието HELMERS ACCOMMODATIE EN INTERIEUR B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Sappemeer, Холандия.

  1. ANKER VERZEKERT B.V.

    Холандия

    Предприятието ANKER VERZEKERT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. HOLLAND MARITIME

    Холандия

    Предприятието HOLLAND MARITIME, e Производител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. ROYAL WAGENBORG

    Холандия

    Предприятието ROYAL WAGENBORG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски агенции - наематели на кораби, Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  4. J.R. SHIP CREW B.V.

    Холандия

    Предприятието J.R. SHIP CREW B.V., и работи в сферата на Корабно снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски компании - редовни курсове, Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, Корабни собственици, и Морски компании - редовни курсове. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

  5. DÖRR JACHTBETIMMERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DÖRR JACHTBETIMMERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Кораби - поправка и поддръжка, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  6. WENNIGER RIVER CRUISES B.V.

    Холандия

    Предприятието WENNIGER RIVER CRUISES B.V., и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски компании - редовни курсове, Морски агенции - наематели на кораби, Морски компании - редовни курсове, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Workum, Холандия.

  7. KONINKLIJKE NIESTERN-SANDER B.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE NIESTERN-SANDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, и Корабостроене. Седалището му е в/ъв Farmsum, Холандия.

  8. KWANT CONTROLS B.V.

    Холандия

    Предприятието KWANT CONTROLS B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  9. SCHEEPSWERF WOUT LIEZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEEPSWERF WOUT LIEZEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  10. KONING TECHNISCH BEDRIJF BV

    Холандия

    Предприятието KONING TECHNISCH BEDRIJF BV, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кораби

Брой резултати

32 Фирми