• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обществено строителство

Резултати за

Обществено строителство

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. DRAAISMA BETONTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието DRAAISMA BETONTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Бетонни конструкции, damp curing, subsoil reclamation works, и polyurethane foaming. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  2. SOLDECK B.V.

    Холандия

    Предприятието SOLDECK B.V., e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на construction of pools, и pool covers. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  3. GEBR. KOK

    Холандия

    Предприятието GEBR. KOK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, earthmoving, Sanitation, Мостове и шосета - предприемачи, и earth moving machinery rental. Седалището му е в/ъв Bakkeveen, Холандия.

  4. AQUA OPTIMAAL

    Холандия

    Предприятието AQUA OPTIMAAL, e Разпространител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на construction of pools, sunken pools, и swimming pool accessories. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  5. KONINKLIJKE SJOUKE DIJKSTRA B.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE SJOUKE DIJKSTRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Обществено строителство - предприемачи, Мостове и шосета - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REVIS ZWEMBADEN

    Холандия

    Предприятието REVIS ZWEMBADEN, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. AANNEMERS- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERS- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  3. JAC. KNOL GROND-, WEG- EN WATERBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието JAC. KNOL GROND-, WEG- EN WATERBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Akkrum, Холандия.

  4. RAPID ASFALT B.V.

    Холандия

    Предприятието RAPID ASFALT B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Marum, Холандия.

  5. AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ SCHOTERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ SCHOTERLAND B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Gorredijk, Холандия.

  1. JANSMA WEGEN EN MILIEU B.V.

    Холандия

    Предприятието JANSMA WEGEN EN MILIEU B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. STIENSTRA & VAN DER WAL B.V.

    Холандия

    Предприятието STIENSTRA & VAN DER WAL B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Ijlst, Холандия.

  1. OOSTERHOF-HOLMAN BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTERHOF-HOLMAN BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Grijpskerk, Холандия.

  2. VAN SPIJKER INFRABOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SPIJKER INFRABOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  3. BROEKEMA WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BROEKEMA WEGENBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. P. WITTEVEEN EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието P. WITTEVEEN EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Surhuisterveen, Холандия.

  5. BLOEMERT MEPPEL BV

    Холандия

    Предприятието BLOEMERT MEPPEL BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  6. GEBR. DEKKER HOLDING B.V.

    Холандия

  7. AANNEMERSBEDRIJF OOSTERHUIS B.V.

    Холандия

  8. STRATENMAKERSBEDRIJF WIGGEMAN B.V.

    Холандия

  1. BOUWBEDRIJF KLINKER

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF KLINKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. KOZIJN EN GEVEL

    Холандия

    Предприятието KOZIJN EN GEVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium rolling shutter, и pen cartridges. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  3. DE ROO B.V.

    Холандия

    Предприятието DE ROO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  4. WEGENBOUWBEDRIJF DE WILDE B.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUWBEDRIJF DE WILDE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. SCHAAFSMA DRAINAGEBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHAAFSMA DRAINAGEBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Huis Ter Heide Dr, Холандия.

  6. AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ DANIEL PIJNACKER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ DANIEL PIJNACKER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kollum, Холандия.

  7. AANNEMERSBEDRIJF JANSMA EN VAN DIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF JANSMA EN VAN DIJK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Buitenpost, Холандия.