• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил и облекло

Резултати за

Текстил и облекло

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

    Холандия

    Verified by europages badge

    The Dolfing company has been manufacturing clothing since 1919, applying high-frequency welding techniques since 1958. Besides watertight workwear, it now serves a number of other markets including Waterbeds, Medicine, Automotive & Shipping etc. The production facility in Druten also manufactures specialist inflatables and other HF-welded special products. Over 60 years Dolfing is a well-known name in the world of professional protective work clothing. Especially in the Agricultural industry Dolfing Green has become a household name, but it is also a well-known brand in the sectors of Offshore & Fishing, Building & Industry, and Food & Cleaning. With the introduction of the Recreational line, hikers, cyclists and motorcyclists are also represented.

  2. RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP

    Холандия

    Предприятието RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Гумирани тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за медицинска употреба, Технически текстил за промишлена употреба, laminated fabrics, Технически текстил за медицинска употреба, Технически текстил за промишлена употреба, и Fabrics for uniforms. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  3. ITALIAN STYLE

    Холандия

    Предприятието ITALIAN STYLE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. MINI & MAXI

    Холандия

    Предприятието MINI & MAXI, e Разпространител, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  5. MAROTURA TRADE

    Холандия

    Предприятието MAROTURA TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Домашни почистващи средства, Внос-износ - текстил и облекло, end of line clothing stock, wholesale of games, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TOUWFABRIEK LANGMAN BV - LANGMANROPES

    Холандия

    Предприятието TOUWFABRIEK LANGMAN BV - LANGMANROPES, e Производител, и работи в сферата на Производство на въжета и връв. Освен това развива дейност и в сферата на natural fibre cords, polypropylene rope, Customised rope, и artificial and synthetic fibre ropes. Седалището му е в/ъв Nijkerk, Холандия.

  2. TEXSTAR BENELUX

    Холандия

    Предприятието TEXSTAR BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, professional attire, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bennekom (gld), Холандия.

  3. IPPONTIME

    Холандия

    Предприятието IPPONTIME, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на judo. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  4. MOOIERIEMEN.NL - WINSPIR BV

    Холандия

    Предприятието MOOIERIEMEN.NL - WINSPIR BV, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аксесоари за облекло. Освен това развива дейност и в сферата на braces. Седалището му е в/ъв Bennekom, Холандия.

  5. PINTAIL INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието PINTAIL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на chair upholstery, waterproofed fabrics, printing on fabrics and textile products, и Lamination. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. AMANDA GAREN

    Холандия

    Предприятието AMANDA GAREN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Nijkerk, Холандия.

  2. BELLO & ECO

    Холандия

    Предприятието BELLO & ECO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Delden, Холандия.

  1. PARTYVERHUUR NUNSPEET

    Холандия

    Предприятието PARTYVERHUUR NUNSPEET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на pavillion rental, party tent, equipment rental for parties, и partyware. Седалището му е в/ъв Hulshorst, Холандия.

  2. AKC TEXTILES

    Холандия

    Предприятието AKC TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Облекло - машини и техника за индустрията, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, и professional attire for hotels. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  3. NL TENTEN

    Холандия

    Предприятието NL TENTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Nunspeet, Холандия.

  4. COOLFITS

    Холандия

    Предприятието COOLFITS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. KNUFFELDOEKJES.EU

    Холандия

    Предприятието KNUFFELDOEKJES.EU, e Производител, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  6. BROTHERSJEANS

    Холандия

    Предприятието BROTHERSJEANS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил. Освен това развива дейност и в сферата на Тениски, designer dress, Тениски, и jeans. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  7. POLARIS OUTDOOR B.V.

    Холандия

    Предприятието POLARIS OUTDOOR B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на caravan annexes/awnings, camping accessories, и tents. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  8. ARCH'S FASHION

    Холандия

    Предприятието ARCH'S FASHION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Костюми, дегизировки и фолклорни костюми. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  1. VRIELINK TRANSFERS IMPORT/EXPORT

    Холандия

    Предприятието VRIELINK TRANSFERS IMPORT/EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Графични пренасяния, и Графични пренасяния. Седалището му е в/ъв Borne, Холандия.

  2. IMPERIAL COLLECTION B.V.

    Холандия

    Предприятието IMPERIAL COLLECTION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Wezep, Холандия.

  3. MONOLIETVLOERENBEDRIJF G. VAN DEN BOR PUTTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MONOLIETVLOERENBEDRIJF G. VAN DEN BOR PUTTEN B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  4. ORKA KUNSTSTOFVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието ORKA KUNSTSTOFVLOEREN B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Паркети, Каучук - изделия, Килими и мокети, и Тапети. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  5. TEGELZETBEDRIJF BELD B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETBEDRIJF BELD B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Паркети, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, и Паркети. Седалището му е в/ъв Albergen, Холандия.

  6. STOFFERINGSBEDRIJF D. FAMA B.V.

    Холандия

    Предприятието STOFFERINGSBEDRIJF D. FAMA B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  7. BUCHHOLZ INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието BUCHHOLZ INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, Дамски дрехи, Обувки, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Облекла от кожа и фин велур, Дамски дрехи, Обувки, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  8. DANNENBERG TEGELWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DANNENBERG TEGELWERKEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  9. JADI BEDRIJFSVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието JADI BEDRIJFSVLOEREN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  10. SEPPENWOOLDE TEGELWERKEN RIJSSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SEPPENWOOLDE TEGELWERKEN RIJSSEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно