• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил и облекло

Резултати за

Текстил и облекло

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландТърговец на едро
  1. RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP

    Холандия

    Предприятието RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Гумирани тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за медицинска употреба, Технически текстил за промишлена употреба, laminated fabrics, Технически текстил за медицинска употреба, Технически текстил за промишлена употреба, и Fabrics for uniforms. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  2. TEXSTAR BENELUX

    Холандия

    Предприятието TEXSTAR BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, professional attire, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bennekom (gld), Холандия.

  3. MAROTURA TRADE

    Холандия

    Предприятието MAROTURA TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Домашни почистващи средства, Внос-износ - текстил и облекло, end of line clothing stock, wholesale of games, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  4. IMPERIAL COLLECTION B.V.

    Холандия

    Предприятието IMPERIAL COLLECTION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Wezep, Холандия.

  5. SARTO FASHION B.V.

    Холандия

    Предприятието SARTO FASHION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамско облекло и конфекция, Мъжки дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Winssen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DIAMEX TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието DIAMEX TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand clothing, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

  2. LE BALLON BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието LE BALLON BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Облекло - внос-износ, Обувки, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Heteren, Холандия.

  3. SYNOTRIX TEXTIEL

    Холандия

    Предприятието SYNOTRIX TEXTIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Sale of second-hand clothing. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  4. GEVAVI SCHOEISEL B.V.

    Холандия

    Предприятието GEVAVI SCHOEISEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Обувки, Предпазни обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  5. TIMMERMANS MODESTOFFEN

    Холандия

    Предприятието TIMMERMANS MODESTOFFEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Twello, Холандия.

  1. FUR-TEXTILES NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието FUR-TEXTILES NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плюш - тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  2. SILK-KA HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието SILK-KA HOLDING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Коприна -тъкани, и Коприна -тъкани. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  1. TEXCO B.V.

    Холандия

    Предприятието TEXCO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. BLYCOLIN GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието BLYCOLIN GROEP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо за обществени нужди, и Бельо за обществени нужди. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

  3. TER STAL TEXTIEL B.V.

    Холандия

    Предприятието TER STAL TEXTIEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Детски и бебешки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  4. INTERFLOOR TAPIJT B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERFLOOR TAPIJT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Zwartsluis, Холандия.

  5. WILLEMSEN MODE B.V.

    Холандия

    Предприятието WILLEMSEN MODE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки дрехи, Дамски дрехи, Бебешки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Elst Gld, Холандия.

  6. LETHEM VERGEER B.V.

    Холандия

    Предприятието LETHEM VERGEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  7. AMPARO SMIT TRADING GROOTHANDEL

    Холандия

    Предприятието AMPARO SMIT TRADING GROOTHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на wedding dresses. Седалището му е в/ъв winterswijk, Холандия.

  8. B32 GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието B32 GROEP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  1. ROOTINCK BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието ROOTINCK BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  2. GÜLÜNAY-KEFERZE HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието GÜLÜNAY-KEFERZE HOLDING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. ALBERS ALLIGATOR PROJEKTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ALBERS ALLIGATOR PROJEKTEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл, Бъчви и бурета от пластмасова материя, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Бъчви и бурета от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Wageningen, Холандия.

  4. JOH. MATEBOER & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието JOH. MATEBOER & ZN. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Килимчета, и Килимчета. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  5. I.C.E. OOSTERSE TAPIJTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието I.C.E. OOSTERSE TAPIJTEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Ориенталски килими, и Ориенталски килими. Седалището му е в/ъв Waardenburg, Холандия.

  6. ALICOTEX B.V

    Холандия

    Предприятието ALICOTEX B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Almere Haven, Холандия.

  7. DRENTH TUINCENTRUM ZWOLLE B.V.

    Холандия

    Предприятието DRENTH TUINCENTRUM ZWOLLE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Украси за национални костюми, и Украси за национални костюми. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  8. VAN VOORST PROJEKTENDIENST B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN VOORST PROJEKTENDIENST B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  9. DEVENTRADE B.V.

    Холандия

    Предприятието DEVENTRADE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  10. PRENATAL MOEDER EN KIND B.V.

    Холандия

    Предприятието PRENATAL MOEDER EN KIND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно