• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови материи - полуфабрикати

Резултати за

Пластмасови материи - полуфабрикати

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. PLASTIROL B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTIROL B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  2. VAN DUINEN TECHNO TAPE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DUINEN TECHNO TAPE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. ALL IN PLAST KUNSTSTOFFENINDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието ALL IN PLAST KUNSTSTOFFENINDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  4. WIDEK B.V.

    Холандия

    Предприятието WIDEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  5. VERMEULEN KUNSTSTOFVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERMEULEN KUNSTSTOFVLOEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Dorp, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SONOCO CRELLIN B.V.

    Холандия

  2. POWERFULL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POWERFULL KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE ALPOMAT B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE ALPOMAT B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. NOORDMAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

  5. CREMER MECHANICS B.V.

    Холандия

    Предприятието CREMER MECHANICS B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  1. VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервоари от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Цистерни от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Цистерни от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.