• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • професионално обзавеждане

Резултати за

Професионално обзавеждане

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. RETAIL COMMUNICATIONS BV

    Холандия

    Предприятието RETAIL COMMUNICATIONS BV, e Производител, и работи в сферата на Изложбени поставки за магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба, wood displays, Design and manufacture of presentoirs, Реклама по местопродажба, и metal display cases. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. WOODIEGOODIE

    Холандия

    Предприятието WOODIEGOODIE, e Производител, и работи в сферата на Изделия за декорация на витрини. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. ROOOTZ

    Холандия

    Предприятието ROOOTZ, e Производител, и работи в сферата на Хотелски мебели. Седалището му е в/ъв Oude Wetering, Холандия.

  4. KOPPERT CRESS B.V.

    Холандия

    Предприятието KOPPERT CRESS B.V., e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за декорация на витрини, и Изделия за декорация на витрини. Седалището му е в/ъв Monster, Холандия.

  5. EAS EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието EAS EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Рафтове и системи за офисно класиране на документи, и Рафтове и системи за офисно класиране на документи. Седалището му е в/ъв Renswoude, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KIELA METAALWARENFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието KIELA METAALWARENFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Фризьорски салони - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Компютърна мебел, и Компютърна мебел. Седалището му е в/ъв Driebruggen, Холандия.

  2. B.V. INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING ARTILUX

    Холандия

    Предприятието B.V. INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING ARTILUX, e Производител, и работи в сферата на Фабрично мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелировка за ателиета, и Мебелировка за ателиета. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  3. FA. THEATEX V/H AUKE WIEGERS

    Холандия

    Предприятието FA. THEATEX V/H AUKE WIEGERS, e Производител, и работи в сферата на Зали за представления и сценография - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Съоръжения за театрални салони, и Съоръжения за театрални салони. Седалището му е в/ъв Vinkeveen, Холандия.

  4. EUROLOCKERS B.V

    Холандия

    Предприятието EUROLOCKERS B.V, e Производител, и работи в сферата на Техническо обзавеждане. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.