• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • мрамори и естествени камъни

Резултати за

Мрамори и естествени камъни

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландТърговец на едро
  1. PRIMOCLAD

    Холандия

    Предприятието PRIMOCLAD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  2. MIJNSTER ZAND- EN GRINTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието MIJNSTER ZAND- EN GRINTHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъци и чакъли, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  3. GEBROEDERS DOMINICUS B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBROEDERS DOMINICUS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Санитария - артикули, Бани - мебели и аксесоари, Санитария - артикули, и Бани - мебели и аксесоари. Седалището му е в/ъв Westkapelle, Холандия.

  4. HARVAS NATUURSTEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HARVAS NATUURSTEEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

  5. BUDDINGH NATUURSTEEN VEENENDAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието BUDDINGH NATUURSTEEN VEENENDAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.