• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пресни зеленчуци

Резултати за

Пресни зеленчуци

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландТърговец на едро
  1. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ресторантьорско оборудване, food supplies for restaurants, fruit & vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. ZOUTEWELLE IMPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието ZOUTEWELLE IMPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Плодове, Пресни зеленчуци, и Плодове. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  3. FRESHCHOI

    Холандия

    Предприятието FRESHCHOI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  4. ANACO & GREEVE INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието ANACO & GREEVE INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Плодове, Пресни зеленчуци, и Плодове. Седалището му е в/ъв Poeldijk, Холандия.

  5. MARNIFRUIT

    Холандия

    Предприятието MARNIFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. W. HEEMSKERK B.V.

    Холандия

    Предприятието W. HEEMSKERK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  2. HALUCO B.V.

    Холандия

    Предприятието HALUCO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  3. EOSTA B.V.

    Холандия