• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • камъни и руди

Резултати за

Камъни и руди

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. KRISTAL KARTEL

    Холандия

    Предприятието KRISTAL KARTEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Amethysts. Седалището му е в/ъв Halsteren, Холандия.

  2. ROTIM STEENBOUW

    Холандия

    Предприятието ROTIM STEENBOUW, e Multi-Category, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Катрани и битуми - строителни материали, Гранит, Катрани и битуми - строителни материали, limestone, и Гранит. Седалището му е в/ъв 's-Hertogenbosch, Холандия.

  3. VAN RAAK STAAL TILBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN RAAK STAAL TILBURG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  4. JETSTONE PRODUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието JETSTONE PRODUKTIE B.V., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Надгробни паметници, и Надгробни паметници. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  5. VAN STOKKUM BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN STOKKUM BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.