• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини и техника за химическата промишленост

Резултати за

Машини и техника за химическата промишленост

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Sun Chemical is a renowned chemical manufacturer with operations in the Netherlands and Turkey. Our company has been established for several decades and has earned a reputation as a leading supplier of cleaning products and various other chemicals, serving distributors globally. We prioritize long-term partnerships and maintain close relationships with our clients, many of whom are repeat customers. Our dedicated after-sales team is always available to provide support and assistance to ensure the success of our projects. We invite all potential clients to join us in taking our business to the next level on a global scale as we source and ship our chemicals worldwide, including countries such as China, the UK, US, Kenya, and Brazil. Our facilities and products are certified by prestigious international inspection companies, such as SGS, Bureau Veritas (BV), and the Certification Inspection Section, to guarantee quality and safety standards. Our factories hold ISO certifications, including ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015, and ISO 9001, and we are committed to maintaining international environmental and safety standards. For more information on our products and services, please visit our website or contact us directly through our contact page for a personalized response to your inquiry.

  2. MEEX TECHNISCHE INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MEEX TECHNISCHE INSTALLATIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, и Машини и техника за химическата промишленост. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  3. LENSSEN VUL-/SLUITTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието LENSSEN VUL-/SLUITTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Sevenum, Холандия.

  4. GLASTON NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието GLASTON NETHERLANDS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло - машини и техника за промишлеността, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

  5. WIENTJENS B.V.

    Холандия

    Предприятието WIENTJENS B.V., e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Химическо чистене - машини, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Химическо чистене - машини. Седалището му е в/ъв Milsbeek, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. C-TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието C-TECHNOLOGY, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - машини за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, Керамика, компоненти - електричество, Керамика - машини за промишлеността, Керамика - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, и Керамика, компоненти - електричество. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  2. SPAKO FOOD MACHINERY BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието SPAKO FOOD MACHINERY BEHEER B.V., и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  3. DAUB BAKERY MACHINERY B.V.

    Холандия

    Предприятието DAUB BAKERY MACHINERY B.V., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Goirle, Холандия.

  4. BOXMEER METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието BOXMEER METAAL B.V., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Boxmeer, Холандия.

  5. TSO SERVICES B.V.

    Холандия

  1. WILLEMSE & VAN ENGELEN

    Холандия

    Предприятието WILLEMSE & VAN ENGELEN, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебопроизводство - машини и материали, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  2. FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK

    Холандия

    Предприятието FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  1. TYPHOON ROERTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TYPHOON ROERTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, и Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

Филтри

Резултати за

Машини и техника за химическата промишленост

Брой резултати

13 Фирми