• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • месо и колбаси

Резултати за

Месо и колбаси

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. JANSSEN FOODS

    Холандия

    Предприятието JANSSEN FOODS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Venray, Холандия.

  2. BRABANTSE WORSTENBROODJES

    Холандия

    Предприятието BRABANTSE WORSTENBROODJES, e Производител, и работи в сферата на Салами, наденици и кремвирши. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. VERHEY VLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHEY VLEES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  4. ESRO VLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието ESRO VLEES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Nuenen, Холандия.

  5. ZWANENBERG OSS B.V.

    Холандия

    Предприятието ZWANENBERG OSS B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. LA BOUCHERIE B.V.

    Холандия

    Предприятието LA BOUCHERIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  3. VAN ROOI MEAT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN ROOI MEAT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  4. GROOTVLEES BV

    Холандия

    Предприятието GROOTVLEES BV, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месна разфасовка, и Месна разфасовка. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  5. VAN OERS SNACKS B.V.

    Холандия

  1. VLEESINDUSTRIE VALKENSWAARD B.V.

    Холандия

  2. GEBR. SCHUITEMA BEHEER B.V.

    Холандия

  1. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HENNINGSEN NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  2. WIM PESSERS VLEESGROOTVERBRUIK B.V.

    Холандия

    Предприятието WIM PESSERS VLEESGROOTVERBRUIK B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. WILMS VLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието WILMS VLEES B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  4. RIK HOLLAND B.V.

    Холандия

  5. VELDT'S PANNEKOEKEN B.V.

    Холандия

  6. VAN ROOI MEAT PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN ROOI MEAT PRODUCTS B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  7. MEAT FRIENDS B.V.

    Холандия

    Предприятието MEAT FRIENDS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  8. VAN DE VEN VLEESWAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DE VEN VLEESWAREN B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

  1. BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.