• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fresh vegetables

Резултати за

Fresh vegetables

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

    Холандия

    Предприятието VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, Пресни зеленчуци, spinach, Зеленчукови консерви, scarola salad, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв America, Холандия.

  2. OAKFIELD CHAMPIGNONS

    Холандия

    Предприятието OAKFIELD CHAMPIGNONS, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Mushrooms, fresh mushroom, и champignon. Седалището му е в/ъв Stramproy, Холандия.

  3. POLDERJONGENS BV

    Холандия

    Предприятието POLDERJONGENS BV, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Sweet potatoes, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Espel, Холандия.

  4. VERSEPEEN

    Холандия

    Предприятието VERSEPEEN, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на carrots, и tinned carrots. Седалището му е в/ъв Grubbenvorst, Холандия.

  5. FUNGHI FARMS

    Холандия

    Предприятието FUNGHI FARMS, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Lierop, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRESH WISE

    Холандия

    Предприятието FRESH WISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.