• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • хранителни екстрати - машини и съоръжения

Резултати за

Хранителни екстрати - машини и съоръжения - Внос износ

 1. BORGHI

  Италия

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 2. EXTRACTIS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието EXTRACTIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Dury, Франция.

 3. NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY

  Турция

  Предприятието NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на conveyor belts, и interlock elevators. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Yenimahalle, Турция.

 5. TERLET B.V.

  Холандия

  Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EXTREME BEARING B.V.

  Холандия

  Предприятието EXTREME BEARING B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ovezande, Холандия.

 2. OKAWARA MFG. CO., LTD.

  Япония

  Предприятието OKAWARA MFG. CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на evaporators, и concentration, evaporation and crystallization machines and equipment. Седалището му е в/ъв Haibara-Gun, Япония.

 3. ÇAGAN PASLANMAZ

  Турция

  Предприятието ÇAGAN PASLANMAZ, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. T-1 ADA

  Сърбия

  Предприятието T-1 ADA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения, oil presses, seed oil presses, и Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ada, Сърбия.

 5. TAYSAN MAKINA LTD STI

  Турция

  Предприятието TAYSAN MAKINA LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH

  Германия

  Предприятието HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Хранителни екстрати - машини и съоръжения, и filters and filtration systems. Седалището му е в/ъв Rinteln, Германия.

 2. BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI

  Турция

  Предприятието BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Зъбни помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Машини и техника за химическата промишленост, и Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. BIOSPREMI

  Италия

  Предприятието BIOSPREMI, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Nicosia, Италия.

 2. SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH

  Австрия

  Предприятието SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Tadten, Австрия.

 3. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

  Холандия

  Предприятието MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, manifold heat exchangers, Mechanical construction, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и mixers for food industry. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

 4. TECHNILAB DEVELOPMENT

  Франция

  Предприятието TECHNILAB DEVELOPMENT, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Lisses, Франция.

 5. GI.BI. S.P.A.

  Италия

  Предприятието GI.BI. S.P.A., и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на plants and equipment for slaughtering pigs. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 6. HIMALAYAN FOOD PARK

  Индия

  Предприятието HIMALAYAN FOOD PARK, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на fruit juices, packing machines for the food-processing industry, и systems and equipment for the production of fruit juices. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

 7. TALIA MAKINE

  Турция

  Предприятието TALIA MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 8. ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 1. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FOOD MACHINERY ONLINE LTD, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Производство на консерви - машини и техника, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, used machines, Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Производство на консерви - машини и техника, и Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Grimsby, Обединеното кралство.

 2. SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 3. MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Амбалаж - предприятия, Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Амбалаж и опаковане - машини и техника, wrapping machines, Амбалаж - предприятия, и Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. ZGPU GROUP LTD

  България

  Предприятието ZGPU GROUP LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на flexible couplings for transmissions, и encoders. Седалището му е в/ъв Gabrovo, България.

 5. D&W PROCESS TECHNOLOGY

  Холандия

  Предприятието D&W PROCESS TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

 6. ROASTLINE MAKINA

  Турция

  Предприятието ROASTLINE MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на roasted peanuts, и roasted coffee. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 7. TECNOVILL S.L.

  Испания

  Предприятието TECNOVILL S.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на palletizers, и packaging for foods. Седалището му е в/ъв beniarjo, Испания.

 8. FUDE MACHINERY

  Китай

  Предприятието FUDE MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Food machine, и Packing machines. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 9. IZBUL

  Турция

  Предприятието IZBUL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на sanitizing products, и food safety. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. KEREM DIS TICARET ILHAMI UNVER

  Турция

  Предприятието KEREM DIS TICARET ILHAMI UNVER, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for producing skimmed milk. Седалището му е в/ъв Üsküdar, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранителни екстрати - машини и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

70 Фирми

Категория