Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • циментови заводи - машини и техника

Резултати за

Циментови заводи - машини и техника - Внос износ

 1. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Турция

  Предприятието SANTA SANAYI LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Турция

  Предприятието FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. JOOS WEYLAND

  Белгия

  Предприятието JOOS WEYLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Грапави мазилки, case hardening, ceilings and false ceilings, и Грапави мазилки. Седалището му е в/ъв Balen, Белгия.

 4. CEMENTO COLA GRUPO EVITA

  Екваториална Гвинея

  Предприятието CEMENTO COLA GRUPO EVITA, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bata, Екваториална Гвинея.

 5. HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието HENAN FOTE HEAVY MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DOUDOUX JULES ET FILS

  Франция

  Предприятието DOUDOUX JULES ET FILS, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Циментови заводи - машини и техника, Нефтена тръбна арматура и нефтохимия, Стомани и метали - машинно обработване, industrial mechanics, Циментови заводи - машини и техника, и Нефтена тръбна арматура и нефтохимия. Седалището му е в/ъв Thilay, Франция.

 2. BETOMIX

  Белгия

  Предприятието BETOMIX, e Производител, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Свързващи блокове при зидария, Циментови заводи - машини и техника, cement mortars, Свързващи блокове при зидария, и case-hardened steels. Седалището му е в/ъв Hever, Белгия.

 3. BUILDING DRYER

  Белгия

  Предприятието BUILDING DRYER, e Разпространител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rijkevorsel, Белгия.

 4. KHM GMBH

  Германия

  Предприятието KHM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tuntenhausen, Германия.

 5. GEORGIOS MARMARAS

  Гърция

  Предприятието GEORGIOS MARMARAS, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Acharnes, Гърция.

 1. REMIND INTERNACIONAL

  Мексико

  Предприятието REMIND INTERNACIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ciudad De México, Мексико.

 2. MEGA EXPORT & IMPORT

  Турция

  Предприятието MEGA EXPORT & IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

 1. EDIL - SER S.R.L.

  Италия

  Предприятието EDIL - SER S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Serravalle Sesia, Италия.

 2. FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN

  Франция

  Предприятието FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN, и работи в сферата на Стоманолеярство. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Каменотрошачки и мелачки, Циментови заводи - машини и техника, и Каменотрошачки и мелачки. Седалището му е в/ъв Denain, Франция.

 3. JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jiangsu, Китай.

 4. COMMET NOLEGGIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието COMMET NOLEGGIO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Alessandria, Италия.

 5. EMPRIN E VAGNONE S.A.S.

  Италия

  Предприятието EMPRIN E VAGNONE S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Авариен транспорт и теглене на тежкопревозни средства, Циментови заводи - машини и техника, Авариен транспорт и теглене на тежкопревозни средства, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Venaria Reale, Италия.

 6. MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Циментови заводи - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

 7. CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH

  Австрия

  Предприятието CEMTEC CEMENT AND MINING TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Наем на промишлени съоръжения, Цимент и добавки, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Enns, Австрия.

 8. ITECA SOCADEI SAS

  Франция

  Предприятието ITECA SOCADEI SAS, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Циментови заводи - машини и техника, и Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 1. CERCOL S.P.A.

  Италия

  Предприятието CERCOL S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Циментови заводи - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sassuolo, Италия.

 2. PUGLIA LEGNAMI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PUGLIA LEGNAMI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Apricena, Италия.

 3. SPITTEX ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPITTEX ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 4. STORRI S.R.L.

  Италия

  Предприятието STORRI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

 5. SPIC S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPIC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Riese Pio X, Италия.

 6. DEL VECCHIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието DEL VECCHIO S.R.L., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Циментови заводи - машини и техника, Издигане - техника, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tolentino, Италия.

 7. NEGROPAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието NEGROPAL S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Полагане на основи - строителни работи, Циментови заводи - машини и техника, Полагане на основи - строителни работи, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chiampo, Италия.

 8. SIGMA

  Италия

  Предприятието SIGMA, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bellaria Igea Marina, Италия.

 9. BEDA EDIL S.R.L.

  Италия

  Предприятието BEDA EDIL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

 10. S.P.T. DI SCLAVERANO PAOLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.P.T. DI SCLAVERANO PAOLO S.R.L., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Циментови заводи - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

335 Фирми