• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • циментови заводи - машини и техника

Резултати за

Циментови заводи - машини и техника - Внос износ

 1. SANTA SANAYI LTD. STI.

  Турция

  Предприятието SANTA SANAYI LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT

  Турция

  Предприятието FABO CRUSHING SCREENING & CONCRETE BATCHING PLANT, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. DOUDOUX JULES ET FILS

  Франция

  Предприятието DOUDOUX JULES ET FILS, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Циментови заводи - машини и техника, Нефтена тръбна арматура и нефтохимия, Стомани и метали - машинно обработване, industrial mechanics, Циментови заводи - машини и техника, и Нефтена тръбна арматура и нефтохимия. Седалището му е в/ъв Thilay, Франция.

 4. BETOMIX

  Белгия

  Предприятието BETOMIX, e Производител, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Свързващи блокове при зидария, Циментови заводи - машини и техника, cement mortars, Свързващи блокове при зидария, и case-hardened steels. Седалището му е в/ъв Hever, Белгия.

 5. JOOS WEYLAND

  Белгия

  Предприятието JOOS WEYLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Грапави мазилки, case hardening, ceilings and false ceilings, и Грапави мазилки. Седалището му е в/ъв Balen, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BUILDING DRYER

  Белгия

  Предприятието BUILDING DRYER, e Разпространител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rijkevorsel, Белгия.

 2. MEGA EXPORT & IMPORT

  Турция

  Предприятието MEGA EXPORT & IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

 3. KHM GMBH

  Германия

  Предприятието KHM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tuntenhausen, Германия.

 4. GEORGIOS MARMARAS

  Гърция

  Предприятието GEORGIOS MARMARAS, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Acharnes, Гърция.

 5. STORRI S.R.L.

  Италия

  Предприятието STORRI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

 1. LA FOR.M.I.CA.

  Италия

  Предприятието LA FOR.M.I.CA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eboli, Италия.

 2. DOKA ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието DOKA ITALIA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Colturano, Италия.

 1. DEL VECCHIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието DEL VECCHIO S.R.L., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Циментови заводи - машини и техника, Издигане - техника, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tolentino, Италия.

 2. SIGMA

  Италия

  Предприятието SIGMA, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bellaria Igea Marina, Италия.

 3. EDIL - SER S.R.L.

  Италия

  Предприятието EDIL - SER S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Serravalle Sesia, Италия.

 4. POZZATO S.R.L.

  Италия

  Предприятието POZZATO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sandrigo, Италия.

 5. S.I.R.I. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.I.R.I. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 6. MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARIBO SIMA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Циментови заводи - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

 7. FERREDIL CERU' S.P.A.

  Италия

  Предприятието FERREDIL CERU' S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

 8. EMPRIN E VAGNONE S.A.S.

  Италия

  Предприятието EMPRIN E VAGNONE S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Авариен транспорт и теглене на тежкопревозни средства, Циментови заводи - машини и техника, Авариен транспорт и теглене на тежкопревозни средства, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Venaria Reale, Италия.

 1. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища, Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Buxtehude, Германия.

 2. BEDA EDIL S.R.L.

  Италия

  Предприятието BEDA EDIL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

 3. SPITTEX ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPITTEX ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 4. CERCOL S.P.A.

  Италия

  Предприятието CERCOL S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Циментови заводи - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sassuolo, Италия.

 5. MONTATO OLIVIA

  Италия

  Предприятието MONTATO OLIVIA, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

 6. SOCAGE S.R.L.

  Италия

  Предприятието SOCAGE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Циментови заводи - машини и техника, Издигане - техника, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bomporto, Италия.

 7. VENPA S.P.A.

  Италия

  Предприятието VENPA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Издигане - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Циментови заводи - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dolo, Италия.

 8. LOMAR S.R.L.

  Италия

  Предприятието LOMAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 9. FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN

  Франция

  Предприятието FONDERIE ET ACIERIE DE DENAIN, и работи в сферата на Стоманолеярство. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Каменотрошачки и мелачки, Циментови заводи - машини и техника, и Каменотрошачки и мелачки. Седалището му е в/ъв Denain, Франция.

 10. ALBERGO VILLA LA VEDETTA

  Италия

  Предприятието ALBERGO VILLA LA VEDETTA, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Циментови заводи - машини и техника, Хотел, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Циментови заводи - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

316 Фирми

Категория