• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Доставчик На Услуги - Швейцария

ШвейцарияДоставчик на услуги
  1. MIOLA CAFFÈ

    Швейцария

    Предприятието MIOLA CAFFÈ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Prestigious coffee selections for bars, italian espresso coffee, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ecublens, Швейцария.

  2. CAFÉAU AG

    Швейцария

    Предприятието CAFÉAU AG, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Pratteln, Швейцария.

  3. HÔTEL DE VERBIER

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL DE VERBIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Verbier, Швейцария.

  4. HÔTEL LE RELAIS ALPIN

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL LE RELAIS ALPIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Les Mosses, Швейцария.

  5. HOTEL ARC-EN-CIEL

    Швейцария

    Предприятието HOTEL ARC-EN-CIEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Gstaad, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HÔTEL-RESTAURANT DE L'ESCALE

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL-RESTAURANT DE L'ESCALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Givisiez, Швейцария.

  2. HÔTEL RIVIERA LODGE

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL RIVIERA LODGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Vevey, Швейцария.

  3. HÔTEL-RESTAURANT DU GLACIER

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL-RESTAURANT DU GLACIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Champex-Lac, Швейцария.

  4. HÔTEL SPLENDID MONTREUX

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL SPLENDID MONTREUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Montreux, Швейцария.

  5. HÔTEL CENTRAL RÉSIDENCE REAT SA

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL CENTRAL RÉSIDENCE REAT SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Leysin, Швейцария.

  1. HOTEL FORCLAZ

    Швейцария

    Предприятието HOTEL FORCLAZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Trient, Швейцария.

  2. HÔTEL DU RHÔNE

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL DU RHÔNE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Martigny, Швейцария.

  1. HÔTEL L'ECUREUIL

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL L'ECUREUIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Villars-Sur-Ollon, Швейцария.

  2. HOTEL DE SAVOIE

    Швейцария

    Предприятието HOTEL DE SAVOIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Morges, Швейцария.

  3. HÔTEL CHURCHILL

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL CHURCHILL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  4. GRAND HÔTEL EXCELSIOR

    Швейцария

    Предприятието GRAND HÔTEL EXCELSIOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Territet-Veytaux, Швейцария.

  5. HÔTEL-RESTAURANT L'ERMITAGE

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL-RESTAURANT L'ERMITAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Vufflens-Le-Château, Швейцария.

  6. HÔTEL BELLA LUI

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL BELLA LUI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Crans-Montana, Швейцария.

  7. GASTRO-ONLINE AG

    Швейцария

    Предприятието GASTRO-ONLINE AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ballwil, Швейцария.

  8. PETER FUCHS GASTRONOMIEGERÄTE AG

    Швейцария

    Предприятието PETER FUCHS GASTRONOMIEGERÄTE AG, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Brüttisellen, Швейцария.

  1. SERVICE POINT GMBH

    Швейцария

    Предприятието SERVICE POINT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wetzikon, Швейцария.

  2. BARILLI SA

    Швейцария

    Предприятието BARILLI SA, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Givisiez, Швейцария.

  3. DISPENSA AUTOMATEN UND PRODUKTE MARTIN JÄGGI

    Швейцария

    Предприятието DISPENSA AUTOMATEN UND PRODUKTE MARTIN JÄGGI, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Etziken, Швейцария.

  4. HOTEL MATTERHORNBLICK, FAM. BERNHARD & KERSTIN JULEN

    Швейцария

    Предприятието HOTEL MATTERHORNBLICK, FAM. BERNHARD & KERSTIN JULEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Zermatt, Швейцария.

  5. BRANTSCHENHAUS

    Швейцария

    Предприятието BRANTSCHENHAUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Пътен транспорт, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Zermatt, Швейцария.

  6. SCHMALZ DISTRIBUTIONS-SYSTEME AG

    Швейцария

    Предприятието SCHMALZ DISTRIBUTIONS-SYSTEME AG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Nidau, Швейцария.

  7. VAPLAN GMBH GROSSKÜCHENPLANUNG

    Швейцария

    Предприятието VAPLAN GMBH GROSSKÜCHENPLANUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Therwil, Швейцария.

  8. HAARI AG

    Швейцария

    Предприятието HAARI AG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Bachenbülach, Швейцария.

  9. MERCURE CLASSIC HÔTEL

    Швейцария

    Предприятието MERCURE CLASSIC HÔTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Leysin Vd, Швейцария.

  10. HOTEL METROPOLE, TAUGWALDER GABRIEL & FRANZISKA

    Швейцария

    Предприятието HOTEL METROPOLE, TAUGWALDER GABRIEL & FRANZISKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Zermatt, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Доставчик На Услуги - Швейцария

Брой резултати

230 Фирми