• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • шлепове - строителство

Резултати за

Шлепове - строителство - Внос износ

 1. STELLA DI ARGIRÒ ADRIANO S.A.S.

  Италия

  Предприятието STELLA DI ARGIRÒ ADRIANO S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Шлепове - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на digging and demolitions, и maintenance and restructuring works. Седалището му е в/ъв Aosta, Италия.

 2. SEAREM SP. Z O.O. BUDOWA I REMONTY STATKOW. KONSTRUKCJE STALOWE

  Полша

  Предприятието SEAREM SP. Z O.O. BUDOWA I REMONTY STATKOW. KONSTRUKCJE STALOWE, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Шлепове - строителство, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Шлепове - строителство, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и painting. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

 3. REITER BAU & FENSTER GMBH

  Австрия

  Предприятието REITER BAU & FENSTER GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Шлепове - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на air and helium gas balloons, и property leasing for businesses. Седалището му е в/ъв Koppl, Австрия.

 4. PLANAS INVEST

  Испания

  Предприятието PLANAS INVEST, e Производител, и работи в сферата на Шлепове - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на building construction. Седалището му е в/ъв Santa Coloma De Farners, Испания.

 5. MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL

  Румъния

  Предприятието MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шлепове - строителство. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ETABLISSEMENTS ROUSSEAU

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS ROUSSEAU, e Производител, и работи в сферата на Кораби - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Шлепове - строителство, и Шлепове - строителство. Седалището му е в/ъв Veneux-Les-Sablons, Франция.

 2. DESARROLLO TECNICAS INDUSTRIALES DE GALICIA SA

  Испания

  Предприятието DESARROLLO TECNICAS INDUSTRIALES DE GALICIA SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Шлепове - строителство, и Шлепове - строителство. Седалището му е в/ъв Valdoviño, Испания.

 3. GARRIGA CUSELL SOCIEDAD LIMITADA.

  Испания

  Предприятието GARRIGA CUSELL SOCIEDAD LIMITADA., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Шлепове - строителство, и Шлепове - строителство. Седалището му е в/ъв Calonge, Испания.

 4. FORUM MARINE SOLE PARTNER LTD

  Гърция

  Предприятието FORUM MARINE SOLE PARTNER LTD, и работи в сферата на Шлепове - строителство. Седалището му е в/ъв Attica, Гърция.