• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • яйчни изделия

Резултати за

Яйчни изделия - Внос износ

 1. COCOTINE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието COCOTINE, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Frozen omelette, Maker of omelette cubes, Chicken eggs and pasteurised products, liquid egg for agrifood, liquid egg products, Organic egg supplier, free range hen eggs, supplier of eggs from hens reared outdoors, и Poached eggs for collective catering. Седалището му е в/ъв Ploërmel Cedex, Франция.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието HOLZMANN GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Schwanenstadt, Австрия.

 3. TRAWOSA AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието TRAWOSA AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

 4. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Турция

  Предприятието ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Яйца, egg boxes, Packing of fruits and vegetables, и syringes. Седалището му е в/ъв Balikesir/bandirma, Турция.

 5. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Португалия

  Предприятието DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Жълтъци, течни и на прах, и liquid egg products. Седалището му е в/ъв Pombal, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. OVOSTAR

  Украйна

  Предприятието OVOSTAR, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, hen egg, liquid egg products, Жълтъци, течни и на прах, и egg whites. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 2. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Белгия

  Предприятието HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на liquid egg products, egg boxes, sale of pasteurized products and eggs, и small eggs. Седалището му е в/ъв Sint-Niklaas, Белгия.

 3. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Испания

  Предприятието PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на liquid egg products, egg whites, egg yokes, и sale of pasteurized products and eggs. Седалището му е в/ъв Reus, Испания.

 4. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Белгия

  Предприятието LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на fresh pasteurized eggs, egg yokes, и egg whites. Седалището му е в/ъв Tessenderlo, Белгия.

 5. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Турция

  Предприятието HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на class a eggs, white shell eggs, и eggs from free-range hens. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. BOLDERHOF

  Белгия

  Предприятието BOLDERHOF, e Производител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, Биологична - хранa, Яйчни изделия, poultry, и Биологична - хранa. Седалището му е в/ъв Zonhoven, Белгия.

 2. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Турция

  Предприятието UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани напитки, egg poultry, chicken, Газирани напитки, и Cleaning products. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. OVOBEL

  Белгия

  Предприятието OVOBEL, e Разпространител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, plant and equipment for the egg industry, Яйчни изделия, egg processing and packaging plants, и egg-shelling for the food industry. Седалището му е в/ъв Brugge, Белгия.

 2. EUROVO S.R.L.

  Италия

  Предприятието EUROVO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, Яйчни изделия, eggs for consumption, Жълтъци, течни и на прах, egg whites, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Santa Maria In Fabriago, Италия.

 3. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Германия

  Предприятието OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, Яйца, Яйчни изделия, egg whites, egg yokes, и Яйца. Седалището му е в/ъв Neumarkt-Sankt Veit, Германия.

 4. GROWARD GROUP UAB

  Естония

  Предприятието GROWARD GROUP UAB, e Производител, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Хранителни изделия и напитки - съставки, Яйчни изделия, egg whites, Яйца, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Kaunas, Естония.

 5. TUTTOVO SRL

  Италия

  Предприятието TUTTOVO SRL, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на organic foods. Седалището му е в/ъв Rivoli, Италия.

 6. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Естония

  Предприятието DAVA FOODS ESTONIA AS, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, и Яйца. Седалището му е в/ъв Loo Harjumaa, Естония.

 7. ASKAY MAKINA

  Турция

  Предприятието ASKAY MAKINA, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, import and export declarations, Рециклиране - машини и инсталации, egg boxes, и CNC processing. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 8. EIERHANDEL HOLEMANS

  Белгия

  Предприятието EIERHANDEL HOLEMANS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, Яйчни изделия, decorated eggs, sale of pasteurized products and eggs, и packaged grapes. Седалището му е в/ъв Herselt, Белгия.

 1. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Испания

  Предприятието PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на liquid egg products, frozen egg products for institutional catering, egg yokes, и egg whites. Седалището му е в/ъв Reus, Испания.

 2. LECOQUE EGGS

  Белгия

  Предприятието LECOQUE EGGS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Яйца, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes, и decorated eggs. Седалището му е в/ъв Tongeren, Белгия.

 3. ANTONIO ARISO

  Испания

  Предприятието ANTONIO ARISO, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на scales for hire, accessories and weights for scales, kitchen scales, и precision scales. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 4. AVICOLA SA

  Молдавия

  Предприятието AVICOLA SA, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, hens, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Raionul Riscani, Молдавия.

 5. OVOCONCEPT

  Франция

  Предприятието OVOCONCEPT, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Ploufragan, Франция.

 6. VEOS

  Белгия

  Предприятието VEOS, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Протеини - хранителни подобрители, Протеини - хранителни подобрители, и egg powder products. Седалището му е в/ъв Wingene, Белгия.

 7. DAVA FOODS ESTONIA

  Естония

  Предприятието DAVA FOODS ESTONIA, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, и Яйца. Седалището му е в/ъв Loo, Естония.

 8. LODEWIJCKX

  Белгия

  Предприятието LODEWIJCKX, e Производител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, eggs for cake shops, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Veerle-Laakdal, Белгия.

 9. MILENYUM YUMURTA

  Турция

  Предприятието MILENYUM YUMURTA, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на white shell eggs, и hen egg. Седалището му е в/ъв Malatya, Турция.

 10. EURO EI

  Белгия

  Предприятието EURO EI, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Яйчни изделия, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Tessenderlo, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Яйчни изделия - Внос износ

Брой резултати

604 Фирми