ZITA BULGARIA

България

Factory icon Производител

ZITA BULGARIA
Web icon

Преглед на каталога на продуктите

България

Електромагнитните вентили са устройства, осигуряващи с помощта на електромагнитен привод управление на протичането и спирането на флуид по тръбопроводите. Електромагнитните вентили са предназначени за вграждане в автоматични системи в машиностроенето, енергетиката, химическата промишленост и др. Каталожен №: ЕМВ 0927200 (G 1/2; Dy 12; 2/2 пътен) / Catalog №: 0927200 Висококачествен електромагнитен вентил (електромагнитен клапан) с индиректно действие произведен от месинг. Висока пропускателна способност. Работен флуид: вода, въздух, газ, нефтопродукти и др. Лесна подмяна на електромагнита (бобината). Компактен дизайн. Всички стандартни напрежения.

Поискайте оферта

България

Електромагнитните вентили са устройства, осигуряващи с помощта на електромагнитен привод управление на протичането и спирането на флуид по тръбопроводите. Електромагнитните вентили са предназначени за вграждане в автоматични системи в машиностроенето, енергетиката, химическата промишленост и др. Каталожен №: ЕМВ 9202000 (G 1/4; Dy 3.2; 2/2 пътен) ЕМВ 9202000 Висококачествен електромагнитен вентил (Електромагнитен клапан) с директно действие произведен от месинг. Работен флуид: вода, въздух, газ, нефтопродукти и др. Работно налягане от 0 Бара. Лесна подмяна на електромагнита (бобината). Компактен дизайн. Всички стандартни напрежения.

Поискайте оферта

Завод ЗИТА е създаден през 1966г. , като Завод за Измервателно Температурна Апаратура. Първоначално произвежда терморегулатори и термостати предназначени за машиностроенето и битовата техника. През 1980г. ЗИТА закупува от световно известната немска компания ХЕРИОН (HERION) - най-големият тогава производител на електромагнитни вентили в света, лиценз за производство. Следват години, в които заводът се утвърждава като един от най-големите български производители и износители. Гаранция за качеството са множеството награди от световни изложения, референции и клиенти от цял свят.От 2006 година ЗИТА е със 100% частно участие. Основното производство е прибори и уреди за контрол на температурата и протичането на различни флуиди предназначени за автоматиката, пневматиката, хидравликата, битовата техника и др. Нашето техническо и промишлено ноу-хау е плод на 50 годишен опит свързан, както с производството така и с големия обем изследователска дейност, извършен през годините. Това за нас е едно ценно и важно наследство, което ни стимулира да подобряваме качеството на нашите продукти. Ние искаме да предложим на нашите клиенти напълно сигурни и надеждни продукти, като се съобразяваме с изискванията на съвременния пазар и максимално удовлетворяваме нуждите на нашите потребители. До момента ЗИТА е единствен в България производител на електромагнитни вентили и водещ в производството на пневматични разпределители и терморегулатори. Като съпътстващи са производството на електромагнити (бобини)

Domain icon Производител

ZITA BULGARIA

Bul. Treti Mart 58

7000 Ruse - България

Свържете се

Информация за фирма

Ключови цифри

  • брой на персонала
    11 – 50

Организация

  • Основна дейност
    Производител

Дейности на ZITA BULGARIA

  • Компоненти за пневматична техника
  • Електромагнитни вентили
  • Електромагнитни пневматични разпределители
  • Solenoid Valves, Inline Solenoid Valves
  • Pneumatic Valves, Valves
Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно