• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • компоненти за пневматична техника

Резултати за

Компоненти за пневматична техника - Внос износ

 1. ANCOTECH

  Холандия

  Verified by europages badge

  Established in 1996, Ancotech has emerged as a leading expert in lubrication systems and techniques, serving diverse companies worldwide. As the importer/dealer for the renowned "Lincoln Industrial, " we've cultivated a strong partnership with the brand, now operating under the SKF name. Our focus is on improving production efficiency and reducing energy and maintenance costs for our clients. Specializing in automatic lubrication systems and components, Ancotech delivers prompt solutions through our well-stocked warehouse and efficient Anoctech webshop. Our dedicated service team, comprised of SCC certified professionals, ensures seamless installations and ongoing maintenance for central lubrication systems. We view each collaboration as a partnership, tailoring our services to meet the unique needs of our clients in heavy and light industries. Beyond installation, Ancotech operates cutting-edge test and repair facilities, offering maintenance, overhauls, and reconditioned components. With a commitment to client satisfaction, we provide practical solutions and expert advice to keep businesses running smoothly.

 2. AVM AUTOMATION

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието AVM AUTOMATION, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Guides for pneumatic cylinders, ISO cylinder guides, Floating road coupling, Bearing blocks, Four-way bearing block, Stainless steel guides, Manipulator gantry, Pneumatic pick & place, и Pneumatic rotary module. Седалището му е в/ъв Raedersheim, Франция.

 3. ATF TRAIDING 2

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ATF TRAIDING 2, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гуми и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, Пневматични инсталации, Пневматични инструменти, Пневматични гуми, Компоненти за пневматична техника, Пневматични инсталации, Пневматични инструменти, и Пневматични гуми. Седалището му е в/ъв Digoin, Франция.

 4. ZITA BULGARIA

  България

  Завод ЗИТА е създаден през 1966г. , като Завод за Измервателно Температурна Апаратура. Първоначално произвежда терморегулатори и термостати предназначени за машиностроенето и битовата техника. През 1980г. ЗИТА закупува от световно известната немска компания ХЕРИОН (HERION) - най-големият тогава производител на електромагнитни вентили в света, лиценз за производство. Следват години, в които заводът се утвърждава като един от най-големите български производители и износители. Гаранция за качеството са множеството награди от световни изложения, референции и клиенти от цял свят.От 2006 година ЗИТА е със 100% частно участие. Основното производство е прибори и уреди за контрол на температурата и протичането на различни флуиди предназначени за автоматиката, пневматиката, хидравликата, битовата техника и др. Нашето техническо и промишлено ноу-хау е плод на 50 годишен опит свързан, както с производството така и с големия обем изследователска дейност, извършен през годините. Това за нас е едно ценно и важно наследство, което ни стимулира да подобряваме качеството на нашите продукти. Ние искаме да предложим на нашите клиенти напълно сигурни и надеждни продукти, като се съобразяваме с изискванията на съвременния пазар и максимално удовлетворяваме нуждите на нашите потребители. До момента ЗИТА е единствен в България производител на електромагнитни вентили и водещ в производството на пневматични разпределители и терморегулатори. Като съпътстващи са производството на електромагнити (бобини)

 5. "PNEUMAT" LTD.

  България

  Търговия с компресори, възли, компоненти и консумативи за изграждане, ремонт и поддръжка на машини и съоръжения с пневматично задвижване. Предлагаме пресостати; пневматика; хидравлика; манометри; пневматични групи; пневматични разпределители; пневматични педали; пневматични масла; пневматични цилиндри; шлаух; гумени армирани маркучи; скоби; редуцир вентили; омаслители; шумозаглушители; влагоотделители; щуцери; холендри; нипели; муфи; скоби; спирален шлаух; технически пластмаси; бързи връзки; куплунзи; конектори; дросели; предпазни клапани; възвратни клапани; пресостати; филтри; бандажи за шлаух; масло- и бензино- устойчиви маркучи; предпазни ръкави и спирали за шлаух; пистолети за обдухване; пистолети за помпене на гуми; колела за контейнери, колички и др.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AIR-TECHNIQUES

  Франция

  Предприятието AIR-TECHNIQUES, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Клапани за пневматична техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Клапани за пневматична техника, и air purification accessories. Седалището му е в/ъв Obenheim, Франция.

 2. CLIPPARD EUROPE SA

  Белгия

  Предприятието CLIPPARD EUROPE SA, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични трансмисии, Клапани за пневматична техника, Пневматични трансмисии, и Клапани за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Louvain-La-Neuve, Белгия.

 3. HYDRAULICS WORLD

  Обединеното кралство

  Предприятието HYDRAULICS WORLD, e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлични инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, accessories for the pneumatics industry, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Hemel Hempstead, Обединеното кралство.

 4. SOCAFLUID SAS

  Франция

  Предприятието SOCAFLUID SAS, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic circuit accessories, и Pneumatic cylinders. Седалището му е в/ъв Villefranche-Sur-Saône, Франция.

 5. VAUCHER DIFFUSION SARL

  Франция

  Предприятието VAUCHER DIFFUSION SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Oyonnax, Франция.

 1. LECHEVALIER COMPIEGNE

  Франция

  Предприятието LECHEVALIER COMPIEGNE, e Разпространител, и работи в сферата на Механична трансмисия - компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични цилиндри, Компоненти за пневматична техника, industrial supplies, pneumatic and hydraulic motors, Пневматични цилиндри, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв La Croix Saint Ouen, Франция.

 2. LECHEVALIER RENNES

  Франция

  Предприятието LECHEVALIER RENNES, e Разпространител, и работи в сферата на Механична трансмисия - компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, Компоненти за пневматична техника, и pneumatic and hydraulic motors. Седалището му е в/ъв Vitré, Франция.

 1. ETNA INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието ETNA INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на accumulators. Седалището му е в/ъв Argenteuil Cedex, Франция.

 2. STI S.R.L.

  Обединеното кралство

  Предприятието STI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на actuators, control system actuators, silencers, и positioners. Седалището му е в/ъв Levate, Обединеното кралство.

 3. HIDRONORM MAK. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието HIDRONORM MAK. SAN. TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. CO-VAC

  Италия

  Предприятието CO-VAC, e Multi-Category, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на suction cups, и pneumatic pumps. Седалището му е в/ъв Leinì, Италия.

 5. SWEDMEC AB

  Швеция

  Предприятието SWEDMEC AB, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Механична трансмисия - компоненти, Превозни средства - механични компоненти и части, Hydraulic system components, Механична трансмисия - компоненти, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Västra Frölunda, Швеция.

 6. LDA (LA DYNAMIQUE APPLIQUÉE)

  Белгия

  Предприятието LDA (LA DYNAMIQUE APPLIQUÉE), e Търговец на дребно, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинна изолация - материали, suction cups, connectors for electrical systems, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Eppegem, Белгия.

 7. AMECO

  Люксембург

  Предприятието AMECO, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравличен монтаж, Електричество - компоненти и части, Хидравличен монтаж, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Roost, Люксембург.

 8. BENZA

  Чехия

  Предприятието BENZA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на inner tubes for tires, accessories and spare parts, vehicle purchases, и garages. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

 1. NEXO AIR APS

  Дания

  Предприятието NEXO AIR APS, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на silenced compressors, и stainless steel connections. Седалището му е в/ъв Fredericia, Дания.

 2. GIACALONE BIAGIO

  Италия

  Предприятието GIACALONE BIAGIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, pneumatic accessories, accessories for the pneumatics industry, Пневматични съединители, и road tyre equipment. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

 3. SMC HUNGARY IPARI AUTOMATIZALASI KFT

  Унгария

  Предприятието SMC HUNGARY IPARI AUTOMATIZALASI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Компоненти за пневматична техника, Печат и набор - машини и техника, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Torokbalint, Унгария.

 4. PNEU ERA PNEUMATIC & VALVE SUPPLIES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PNEU ERA PNEUMATIC & VALVE SUPPLIES LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for the pneumatics industry. Седалището му е в/ъв Rochester, Обединеното кралство.

 5. THE WEST GROUP LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE WEST GROUP LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Манометрични изключватели. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Компоненти за пневматична техника, и Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Waterlooville, Обединеното кралство.

 6. ICH BV

  Холандия

  Предприятието ICH BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Hollandscheveld, Холандия.

 7. JAZON SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието JAZON SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Компоненти за пневматична техника, Строителни машини, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Bialystok, Полша.

 8. LANDVÉLAR EHF

  Исландия

  Предприятието LANDVÉLAR EHF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Компоненти за пневматична техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Kópavogi, Исландия.

 9. SJ AUTOMATION

  Полша

  Предприятието SJ AUTOMATION, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на industrial electronic automatic mechanisms. Седалището му е в/ъв Stara Iwiczna, Полша.

 10. FISCHER INDUSTRIES

  Белгия

  Предприятието FISCHER INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на electronic machines, machining to customers' drawings, и evacuation systems. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Компоненти за пневматична техника - Внос износ

Брой резултати

4053 Фирми