Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • компоненти за пневматична техника

Резултати за

Компоненти за пневматична техника - Внос износ

 1. AVM AUTOMATION

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието AVM AUTOMATION, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Guides for pneumatic cylinders, ISO cylinder guides, Floating road coupling, Bearing blocks, Four-way bearing block, Stainless steel guides, Manipulator gantry, Pneumatic pick & place, и Pneumatic rotary module. Седалището му е в/ъв Raedersheim, Франция.

 2. ATF TRAIDING 2

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ATF TRAIDING 2, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гуми и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, Пневматични инсталации, Пневматични инструменти, Пневматични гуми, Компоненти за пневматична техника, Пневматични инсталации, Пневматични инструменти, и Пневматични гуми. Седалището му е в/ъв Digoin, Франция.

 3. ZITA BULGARIA

  България

  Завод ЗИТА е създаден през 1966г. , като Завод за Измервателно Температурна Апаратура. Първоначално произвежда терморегулатори и термостати предназначени за машиностроенето и битовата техника. През 1980г. ЗИТА закупува от световно известната немска компания ХЕРИОН (HERION) - най-големият тогава производител на електромагнитни вентили в света, лиценз за производство. Следват години, в които заводът се утвърждава като един от най-големите български производители и износители. Гаранция за качеството са множеството награди от световни изложения, референции и клиенти от цял свят.От 2006 година ЗИТА е със 100% частно участие. Основното производство е прибори и уреди за контрол на температурата и протичането на различни флуиди предназначени за автоматиката, пневматиката, хидравликата, битовата техника и др. Нашето техническо и промишлено ноу-хау е плод на 50 годишен опит свързан, както с производството така и с големия обем изследователска дейност, извършен през годините. Това за нас е едно ценно и важно наследство, което ни стимулира да подобряваме качеството на нашите продукти. Ние искаме да предложим на нашите клиенти напълно сигурни и надеждни продукти, като се съобразяваме с изискванията на съвременния пазар и максимално удовлетворяваме нуждите на нашите потребители. До момента ЗИТА е единствен в България производител на електромагнитни вентили и водещ в производството на пневматични разпределители и терморегулатори. Като съпътстващи са производството на електромагнити (бобини)

 4. "PNEUMAT" LTD.

  България

  Търговия с компресори, възли, компоненти и консумативи за изграждане, ремонт и поддръжка на машини и съоръжения с пневматично задвижване. Предлагаме пресостати; пневматика; хидравлика; манометри; пневматични групи; пневматични разпределители; пневматични педали; пневматични масла; пневматични цилиндри; шлаух; гумени армирани маркучи; скоби; редуцир вентили; омаслители; шумозаглушители; влагоотделители; щуцери; холендри; нипели; муфи; скоби; спирален шлаух; технически пластмаси; бързи връзки; куплунзи; конектори; дросели; предпазни клапани; възвратни клапани; пресостати; филтри; бандажи за шлаух; масло- и бензино- устойчиви маркучи; предпазни ръкави и спирали за шлаух; пистолети за обдухване; пистолети за помпене на гуми; колела за контейнери, колички и др.

 5. AIR-TECHNIQUES

  Франция

  Предприятието AIR-TECHNIQUES, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Клапани за пневматична техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Клапани за пневматична техника, и air purification accessories. Седалището му е в/ъв Obenheim, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Китай

  Предприятието SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Компоненти за пневматична техника, Напоителни системи, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Компоненти за пневматична техника, и Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Foshan, Китай.

 2. CLIPPARD EUROPE SA

  Белгия

  Предприятието CLIPPARD EUROPE SA, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични трансмисии, Клапани за пневматична техника, Пневматични трансмисии, и Клапани за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Louvain-La-Neuve, Белгия.

 3. SOCAFLUID SAS

  Франция

  Предприятието SOCAFLUID SAS, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic circuit accessories, и Pneumatic cylinders. Седалището му е в/ъв Villefranche-Sur-Saône, Франция.

 4. HYDRAULICS WORLD

  Обединеното кралство

  Предприятието HYDRAULICS WORLD, e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлични инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, accessories for the pneumatics industry, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Hemel Hempstead, Обединеното кралство.

 5. ETNA INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието ETNA INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на accumulators. Седалището му е в/ъв Argenteuil Cedex, Франция.

 1. VAUCHER DIFFUSION SARL

  Франция

  Предприятието VAUCHER DIFFUSION SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Oyonnax, Франция.

 2. STI S.R.L.

  Обединеното кралство

  Предприятието STI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на actuators, control system actuators, silencers, и positioners. Седалището му е в/ъв Levate, Обединеното кралство.

 1. LECHEVALIER COMPIEGNE

  Франция

  Предприятието LECHEVALIER COMPIEGNE, e Разпространител, и работи в сферата на Механична трансмисия - компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични цилиндри, Компоненти за пневматична техника, industrial supplies, pneumatic and hydraulic motors, Пневматични цилиндри, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв La Croix Saint Ouen, Франция.

 2. LECHEVALIER RENNES

  Франция

  Предприятието LECHEVALIER RENNES, e Разпространител, и работи в сферата на Механична трансмисия - компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, Компоненти за пневматична техника, и pneumatic and hydraulic motors. Седалището му е в/ъв Vitré, Франция.

 3. HIDRONORM MAK. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието HIDRONORM MAK. SAN. TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. CO-VAC

  Италия

  Предприятието CO-VAC, e Multi-Category, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на suction cups, и pneumatic pumps. Седалището му е в/ъв Leinì, Италия.

 5. LDA (LA DYNAMIQUE APPLIQUÉE)

  Белгия

  Предприятието LDA (LA DYNAMIQUE APPLIQUÉE), e Търговец на дребно, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинна изолация - материали, suction cups, connectors for electrical systems, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Eppegem, Белгия.

 6. SWEDMEC AB

  Швеция

  Предприятието SWEDMEC AB, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Механична трансмисия - компоненти, Превозни средства - механични компоненти и части, Hydraulic system components, Механична трансмисия - компоненти, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Västra Frölunda, Швеция.

 7. CONTROLAIR

  САЩ

  Предприятието CONTROLAIR, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Amherst, Nh, САЩ.

 8. GIACALONE BIAGIO

  Италия

  Предприятието GIACALONE BIAGIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, pneumatic accessories, accessories for the pneumatics industry, Пневматични съединители, и road tyre equipment. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

 1. BENZA

  Чехия

  Предприятието BENZA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на inner tubes for tires, accessories and spare parts, vehicle purchases, и garages. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

 2. HIPRESS COMPONENTES HIDRAULICOS

  Бразилия

  Предприятието HIPRESS COMPONENTES HIDRAULICOS, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatics, и handles for implements. Седалището му е в/ъв Belo Horizonte, Бразилия.

 3. FLUIDES SYSTEMES

  Мароко

  Предприятието FLUIDES SYSTEMES, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв casablanca, Мароко.

 4. AMECO

  Люксембург

  Предприятието AMECO, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравличен монтаж, Електричество - компоненти и части, Хидравличен монтаж, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Roost, Люксембург.

 5. NINGBO BOMAN KAIYUAN PNEUMATIC ENGINEERING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието NINGBO BOMAN KAIYUAN PNEUMATIC ENGINEERING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 6. NEXO AIR APS

  Дания

  Предприятието NEXO AIR APS, e Производител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на silenced compressors, и stainless steel connections. Седалището му е в/ъв Fredericia, Дания.

 7. PNEU ERA PNEUMATIC & VALVE SUPPLIES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PNEU ERA PNEUMATIC & VALVE SUPPLIES LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for the pneumatics industry. Седалището му е в/ъв Rochester, Обединеното кралство.

 8. JAZON SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието JAZON SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Компоненти за пневматична техника, Строителни машини, и Компоненти за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Bialystok, Полша.

 9. SJ AUTOMATION

  Полша

  Предприятието SJ AUTOMATION, e Разпространител, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на industrial electronic automatic mechanisms. Седалището му е в/ъв Stara Iwiczna, Полша.

 10. THE WEST GROUP LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE WEST GROUP LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Манометрични изключватели. Освен това развива дейност и в сферата на Компоненти за пневматична техника, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Компоненти за пневматична техника, и Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Waterlooville, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Компоненти за пневматична техника - Внос износ

Брой резултати

4076 Фирми