• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • аперитивни вина

Резултати за

Аперитивни вина - Внос износ

 1. MEYESTIX GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MEYESTIX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Adelsdorf, Германия.

 2. VINO CHILENO

  Германия

  Предприятието VINO CHILENO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Bad Salzuflen, Германия.

 3. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Италия

  Предприятието SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S., e Производител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, prosecco di valdobbiadene, sparkling wines, Вина - Италия, и wine-growing businesses. Седалището му е в/ъв Refrontolo, Италия.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Холандия

  Предприятието THE WINE ADVENTURE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

 5. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Италия

  Предприятието PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO, e Производител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на regional wine, production of wines, wineries, и wines. Седалището му е в/ъв Dogliani, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ECOLIFE 7 LTD.

  България

  Предприятието ECOLIFE 7 LTD., e Производител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Pomorie, България.

 2. CAVE BRUANT

  Франция

  Предприятието CAVE BRUANT, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Аперитивни вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Ormes, Франция.

 3. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Португалия

  Предприятието MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на port, AOC label wines, и Wines - Portugal. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Gaia, Португалия.

 4. DISTILLERIE BERTA SRL

  Италия

  Предприятието DISTILLERIE BERTA SRL, e Производител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на Ракии, grappas, aqua-vitae, Ракии, и grape distillers. Седалището му е в/ъв Mombaruzzo, Италия.

 5. FWD FORWARDING

  Испания

  Предприятието FWD FORWARDING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на logistics, food industry, и trading. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. FX DE BEUKELAER

  Белгия

  Предприятието FX DE BEUKELAER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, Аперитивни вина, и liqueurs with herbs and roots. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 2. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Германия

  Предприятието FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Аперитивни вина, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Аперитивни вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Seesen, Германия.

 1. VINTAGE PORT GIFTS

  Обединеното кралство

  Предприятието VINTAGE PORT GIFTS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Германия

  Предприятието TRADING CONSULTING AMATO E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на food, wine, beverage and confectionary industries. Седалището му е в/ъв Reinfeld, Германия.

 3. GODAERT & VAN BENEDEN

  Белгия

  Предприятието GODAERT & VAN BENEDEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 4. WANDS LTD

  Малта

  Предприятието WANDS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Marsa, Малта.

 5. SIGNATURE SELECTIONS

  Франция

  Предприятието SIGNATURE SELECTIONS, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на Пенливи вина, и Пенливи вина. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

 6. GRAPE A S

  Естония

  Предприятието GRAPE A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аперитивни вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Harjumaa, Естония.

 7. STR COMMERCE

  Италия

  Предприятието STR COMMERCE, e Разпространител, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Rende, Италия.

 8. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Италия

  Предприятието CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, Шампанско и пенливи вина, Аперитивни вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Cormons (Go), Италия.

 1. FOSS MARAI S.P.A.

  Италия

  Предприятието FOSS MARAI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Аперитивни вина, Шампанско и пенливи вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Valdobbiadene (Tv), Италия.

 2. HUGEL & FILS

  Франция

  Предприятието HUGEL & FILS, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Riquewihr, Франция.

 3. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Франция

  Предприятието SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Ollieres, Франция.

 4. WEINFINGER GMBH

  Германия

  Предприятието WEINFINGER GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

 5. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Франция

  Предприятието SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Arbois, Франция.

 6. SARL YVES JACQUIER

  Франция

  Предприятието SARL YVES JACQUIER, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Perrigny, Франция.

 7. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Испания

  Предприятието EXPLOTACIONES VALDUERO SA, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 8. HENRI BADOUX SA

  Швейцария

  Предприятието HENRI BADOUX SA, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Aigle, Швейцария.

 9. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Италия

  Предприятието S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Marsala (Tp), Италия.

 10. OLIVIER DECELLE

  Франция

  Предприятието OLIVIER DECELLE, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв St Emilion, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно