• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - марке

Резултати за

Вина - марке - Внос износ

 1. Y&GWEIN UG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието Y&GWEIN UG, e Производител, и работи в сферата на Вина - Марке. Седалището му е в/ъв Ludwigsfelden, Германия.

 2. INTRAGER INTERNATIONAL TRADING GERMANY GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието INTRAGER INTERNATIONAL TRADING GERMANY GMBH & CO. KG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вина - Марке. Седалището му е в/ъв Wolfsburg, Германия.

 3. VINO D' ARTE SRL

  Италия

  Предприятието VINO D' ARTE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Марке. Освен това развива дейност и в сферата на rosso piceno, и passerina. Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

 4. AZ. AGRICOLA TENUTA MUSONE

  Италия

  Предприятието AZ. AGRICOLA TENUTA MUSONE, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Марке, Вина - Италия, champenois sparkling wine, Вина - Марке, и Extra virgin organic olive oil. Седалището му е в/ъв Cingoli, Италия.

 5. ABSOLUTE WEINIKONEN UND RARITÄTEN

  Германия

  Предприятието ABSOLUTE WEINIKONEN UND RARITÄTEN, и работи в сферата на Вина - Марке. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина, Вина - Италия, Вина - Испания, Вина - Франция, Вина, Вина - Италия, и Вина - Испания. Седалището му е в/ъв Malsburg-marzell, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. E.U.A. BEHRINGER OHG WEINGUT-WEINKELLEREI

  Германия

  Предприятието E.U.A. BEHRINGER OHG WEINGUT-WEINKELLEREI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Марке, и Вина - Марке. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

 2. ANTHON THORUP & SOEN, AARHUS A/S

  Дания

  Предприятието ANTHON THORUP & SOEN, AARHUS A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Марке, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Марке, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Aarhus C, Дания.

 3. CASA VINICOLA SANTA BARBARA S.N.C.

  Италия

  Предприятието CASA VINICOLA SANTA BARBARA S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Марке, и Вина - Марке. Седалището му е в/ъв Barbara (an), Италия.

 4. INTERPARTNER HWG WEINIMPORT GMBH & CO.

  Германия

  Предприятието INTERPARTNER HWG WEINIMPORT GMBH & CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Марке, и Вина - Марке. Седалището му е в/ъв Norderstedt, Германия.

 5. ACI & K

  България

  2) АСЕИ ЕНД КА е фирма със специализирана дейност: внос и износ на всякакъв вид продукти между Франция и България. Нашата фирма е есклузивен представител за различни марки, френски и български, алкохолни и безалкохолни напитки. Вноса на висококачествени Алзаски вина и нови престижни марки Френско Шампанско са нашия основен домен, но ние култивираме непрекъснат интерес и към нови продукти, с цел и в посока: развитие и разширяване на отношенията между България и Франция, Източна Европа, Русия и други страни в света. Ние сме в състояние да отговорим на вашите запитвания и задоволим изискванията на сериозните клиенти.

 1. NOMADIC TRIBES TOURS

  Мексико

  Предприятието NOMADIC TRIBES TOURS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Мароко, и Вина - Мароко. Седалището му е в/ъв Marrakech, Мексико.