• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - венеция

Резултати за

Вина - венеция - Внос износ

 1. CANTINE INTROVIGNE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CANTINE INTROVIGNE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Codognè, Италия.

 2. CA'VITTORIA

  Италия

  Предприятието CA'VITTORIA, e Производител, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, prosecco, Вина - Венеция, и wine tasting. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

 3. MASI AGRICOLA S.P.A.

  Италия

  Предприятието MASI AGRICOLA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Венеция, Вина - Италия, friulano wine, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Gargagnago Di Valpolicella, Италия.

 4. VENETO PASSION

  Италия

  Предприятието VENETO PASSION, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на tour operators - culture, и coach rental for national tourism. Седалището му е в/ъв Montebello Vicentino, Италия.

 5. TENUTA IL CANOVINO

  Италия

  Предприятието TENUTA IL CANOVINO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, red wines, amarone della valpolicella, corvina veronese, и Вина - Италия. Седалището му е в/ъв Mizzole, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ITALIAN WINE LOVER

  Италия

  Предприятието ITALIAN WINE LOVER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, tuscan wine, apulian wine, piedmontese wine, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

 2. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Италия

  Предприятието VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Фриули - Венеция Джулия, veneto wine, Вина - Фриули - Венеция Джулия, и sweet wine. Седалището му е в/ъв Fossalta Di Piave, Италия.

 3. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Вина, Пенливи вина, farm, Шампанско и пенливи вина, Вина, и Пенливи вина. Седалището му е в/ъв Monteforte D'Alpone (Vr), Италия.

 4. DOVITIA SAS

  Италия

  Предприятието DOVITIA SAS, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на Dynamic display, и wine analysis. Седалището му е в/ъв Sovizzo, Италия.

 5. GELISI ANTONIO

  Италия

  Предприятието GELISI ANTONIO, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, Winery nursery, Winery, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв San Quirino, Италия.

 1. CANTINE VITEVIS

  Италия

  Предприятието CANTINE VITEVIS, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Вина - Венеция, Вина, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

 2. AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на production of wines, и sparkling wines. Седалището му е в/ъв Albignasego, Италия.

 1. AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Ormelle, Италия.

 2. AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L.

  Италия

  Предприятието AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Cison Di Valmarino, Италия.

 3. CANTINA DEL CASTELLO

  Италия

  Предприятието CANTINA DEL CASTELLO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Soave, Италия.

 4. AZ. AGR. LA CASA VECCHIA

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. LA CASA VECCHIA, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Valdobbiadene (Tv), Италия.

 5. AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Montecchia Di Crosara (Vr), Италия.

 6. CA.VI.BEN. (S.P.A.)

  Италия

  Предприятието CA.VI.BEN. (S.P.A.), e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Cazzano Di Tramigna (Vr), Италия.

 7. CANTINE BUOSO

  Италия

  Предприятието CANTINE BUOSO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Освен това развива дейност и в сферата на prosecco, и pinot grigio. Седалището му е в/ъв Caorle, Италия.

 8. CESCON ITALO STORIA E VINI

  Италия

  Предприятието CESCON ITALO STORIA E VINI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Roncadelle di Ormelle (IT), Италия.

 1. AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL

  Италия

  Предприятието AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, и Вина - Венеция. Седалището му е в/ъв Ormelle (Tv), Италия.

 2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

  Италия

  Предприятието REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Фриули - Венеция Джулия, Вина - Италия, Вина - Фриули - Венеция Джулия, friulano wine, и Вина - Италия. Седалището му е в/ъв Pocenia, Италия.

 3. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. MOSOLO GLENI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Фриули - Венеция Джулия. Освен това развива дейност и в сферата на wineries. Седалището му е в/ъв Faedis, Италия.