• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • безшевни тръби от черни метали

Резултати за

Безшевни тръби от черни метали - Внос износ

 1. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Niro bright steel, Stainless steel wires, Square tubes, Stainless steel medical equipment, stainless steel for medical technology, Stainless steel tubes, Fine stainless steel tubes, и Stainless steel capillary tubes. Седалището му е в/ъв Emmingen-Liptingen, Германия.

 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Германия

  Предприятието BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Stainless-steel pipe bends, stainless-steel pipes, Pipes made from stainless steel sheeting, и Stainless steel unions. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Литва

  Предприятието BALTIC TUBE SERVICE, UAB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъвкави тръби от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и тръби, Безшевни тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и тръби, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 4. CYBERSTEEL

  Русия

  Предприятието CYBERSTEEL, e Производител, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Промишлени тръбни системи, Съединители за тръбни системи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, Промишлени тръбни системи, stainless steel, и Съединители за тръбни системи от черни метали. Седалището му е в/ъв Pervouralsk, Русия.

 5. OOO KRANMETIZ

  Украйна

  Предприятието OOO KRANMETIZ, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture of made-to-measure steel pipes, rainwater downpipes, cold-drawn steel pipes, и precision steel pipes. Седалището му е в/ъв Nikopol, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DYLAN BELGIE

  Белгия

  Предприятието DYLAN BELGIE, e Разпространител, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Тръби от неръждаема стомана, Безшевни тръби от черни метали, Тръби от стомана, stainless steel valves, Тръби от неръждаема стомана, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Lint, Белгия.

 2. STEEL GATE

  Румъния

  Предприятието STEEL GATE, e Разпространител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 3. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Yinzhou, Ningbo, Китай.

 4. OTRISH GMBH

  Австрия

  Предприятието OTRISH GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

 5. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Испания

  Предприятието TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, steel pipes without welds, precision steel pipes, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Arenys De Mar, Barcelona, Испания.

 1. VAN LEEUWEN GMBH

  Германия

  Предприятието VAN LEEUWEN GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Moers, Германия.

 2. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Украйна

  Предприятието UGTRANSSTROYKOMPLEKT, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, steel pipes without welds, Безшевни тръби от черни метали, steel tubes, и tubes without metal welding. Седалището му е в/ъв Dnipropetrovsk, Украйна.

 1. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Германия

  Предприятието DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и тръби, Безшевни тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и тръби, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Grevenbroich, Германия.

 2. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Египет

  Предприятието EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, e Разпространител, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, metal pipe fittings, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

 3. HONE ALL PRECISION LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието HONE ALL PRECISION LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Обща механика - работа с материали на клиента, Безшевни тръби от черни метали, Сондажни услуги, machining jobs to drawing, Обща механика - работа с материали на клиента, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Leighton Buzzard, Обединеното кралство.

 4. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Jiaxing, Китай.

 5. STEEL GATE

  Румъния

  Предприятието STEEL GATE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 6. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  Индия

  Предприятието MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Gurgaon, Индия.

 7. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Германия

  Предприятието BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на bushings, stainless-steel pipes, precision steel pipes, и Pipe processing. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 8. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Германия

  Предприятието ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алуминиеви тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Aluminium tubes, welded, brass pipes, Безшевни тръби от черни метали, и working of brass pipes. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 1. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  Китай

  Предприятието XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Dainan, Китай.

 2. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Австрия

  Предприятието ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на wood cut, Metallurgy, iron and steel - import-export, и import-export assistance. Седалището му е в/ъв St. Georgen Im Attergau, Австрия.

 3. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Беларус

  Предприятието ODO BELAUTOZAPCHAST, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на seamless pipes, и cold-drawn steel pipes. Седалището му е в/ъв Zhodino, Беларус.

 4. RBR INTERNATIONAL

  Италия

  Предприятието RBR INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника, flanges, Нефтохимическо производство - инсталации и техника, и valves. Седалището му е в/ъв Arese, Италия.

 5. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Румъния

  Предприятието TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, Безшевни тръби от черни метали, Неръждаеми стомани, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 6. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Алжир

  Предприятието PETRO-INDUSTRIE SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, check valve, butterfly valves, и Уплътнителни съединения. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

 7. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  Китай

  Предприятието OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Безшевни тръби от черни метали, steel pipes, Тръби от стомана, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 8. CRON METALS

  Украйна

  Предприятието CRON METALS, e Разпространител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Forged steel bars. Седалището му е в/ъв Dnipropetrovsk, Украйна.

 9. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  САЩ

  Предприятието ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, e Разпространител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на gas pipes, и forged fittings. Седалището му е в/ъв Chesterfield, САЩ.

 10. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  Индия

  Предприятието SUNFLEX METAL INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Безшевни тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel pipe collars, и carbon steel flanges - tuv tectubi. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Безшевни тръби от черни метали - Внос износ

Брой резултати

2138 Фирми