• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машинна жица от черни метали

Резултати за

Машинна жица от черни метали - Внос износ

 1. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Bad Iburg, Германия.

 2. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HELCA METALL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

 3. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

 4. STEFAN MAIER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието STEFAN MAIER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 5. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Унгария

  Предприятието ÁP-TECHNOLOGY KFT, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Металургия и черна металургия - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Металургия и черна металургия - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Nyíregyháza, Унгария.

 2. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 3. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Турция

  Предприятието CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на plate and sheet metal, iron wire lamination, и low carbon iron. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. MIGAL.CO GMBH

  Германия

  Предприятието MIGAL.CO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Landau, Германия.

 5. METALICPLAS IMPEX

  Румъния

  Предприятието METALICPLAS IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Dej, Румъния.

 1. TEWOO STEEL GROUP

  Китай

  Предприятието TEWOO STEEL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Строителни стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Машинна жица от черни метали, cold-rolled steel strips, galvanized steel sheet products, и Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 2. KOBILL SRL

  Румъния

  Предприятието KOBILL SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти за металообработването. Освен това развива дейност и в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване, Плазмено рязане - машини, Машинна жица от черни метали, Центрове за придобиване на тен - съоръжения, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Плазмено рязане - машини, Машинна жица от черни метали, и Центрове за придобиване на тен - съоръжения. Седалището му е в/ъв Brasov, Румъния.

 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Белгия

  Предприятието A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на Машинна жица от черни метали, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Машинна жица от черни метали, и Bright steel. Седалището му е в/ъв Beveren-waas, Белгия.

 2. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Предприятието SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Saarbrücken, Германия.

 3. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Германия

  Предприятието BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Neu-Anspach, Германия.

 4. KAVIR STEEL

  Иран

  Предприятието KAVIR STEEL, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на hot-rolling. Седалището му е в/ъв Isfahan, Иран.

 5. ASA GLOBAL T,CARET

  Турция

  Предприятието ASA GLOBAL T,CARET, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машинна жица от черни метали, и Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Франция

  Предприятието LINCOLN ELECTRIC FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Лазер - уреди и инструменти, Машинна жица от черни метали, Лазер - уреди и инструменти, и Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Le Grand Quevilly, Франция.

 7. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Германия

  Предприятието ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, e Производител, и работи в сферата на Студено валцовани профили. Освен това развива дейност и в сферата на Мед и сплави, Машинна жица от черни метали, Мед и сплави, и Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Neunburg vorm Wald, Германия.

 8. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Румъния

  Предприятието CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Течни горива, Машинна жица от черни метали, Профилна ламарина от черни метали, Течни горива, Машинна жица от черни метали, и Профилна ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Buzau, Румъния.

 1. TAIWAN RAINBOW CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието TAIWAN RAINBOW CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Kaohsiung, Тайван.

 2. BS MAKINE

  Турция

  Предприятието BS MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Eskişehir, Турция.

 3. FRIENDS INTERNATIONAL

  Бангладеш

  Предприятието FRIENDS INTERNATIONAL, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Изтегляне на желязна тел, Жици и кабели от черни метали, Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Изтегляне на желязна тел, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Chittagong, Бангладеш.

 4. TREFO S. A.

  Румъния

  Предприятието TREFO S. A., e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пирони и клинове, Транспортиращи вериги, Пирони и клинове, и Транспортиращи вериги. Седалището му е в/ъв Galati, Румъния.

 5. .

  Турция

  Предприятието ., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на white marble. Седалището му е в/ъв ., Турция.

 6. TOSYALI HOLDING

  Турция

  Предприятието TOSYALI HOLDING, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Osmaniye, Турция.

 7. CELAL METAL

  Турция

  Предприятието CELAL METAL, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbuk, Турция.

 8. ROPE ASSEMBLIES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ROPE ASSEMBLIES LTD, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, и Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Retford, Обединеното кралство.

 9. RUBIKON WALZSTAHL

  Германия

  Предприятието RUBIKON WALZSTAHL, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на rolled. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

 10. BRUNTON SHAW U K LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BRUNTON SHAW U K LTD, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машинна жица от черни метали, и Машинна жица от черни метали. Седалището му е в/ъв Worksop, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машинна жица от черни метали - Внос износ

Брой резултати

332 Фирми