• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - България

България
  1. TYCOON SERVICES LTD

    България

    Компанията "Tycoon" е резултат от страст. Ние сме на европейския пазар повече от 15 години Ние сме инженери, запалени по домашните птици и зайците, тъй като не бяхме доволни от хранилките, поилките и клетките, които можеха да се купят от магазините, трябваше да го преоткрием за себе си. Днес ние продължаваме да отглеждаме нашите животни на открито. Всички наши продукти са предназначени да се използват от фермери, които не искат да натъпчат животните си в големи навеси и да ги хранят във веригата. Намирайки се в планински район и гора, пострадахме от посещението на вредители. Тъй като не искахме да използваме отрови или капани, които убиват тези животни, ние трябваше да се захванем с дизайна на капани, които не нараняват, които не изискват съгласие от капана да ги използва специално, защото можете също да ги пуснете в природата, което е много полезни, ако са част от поддържан вид или инстинктивни. Компания "Тайкун Сървисез" ООД е на европейския пазар вече повече от 15 години. Ние сме доставчик на: Капани за животни. Предназначени за тези, които не искат да се използват отрова. Капаните не причиняват болка и животните могат да бъдат пуснати в дивата природа, което е много полезно, ако е част от застрашен вид. Хранилки и клетки за птици и дребни животни. Нашите продукти са предпочитани за открито и закрито гледане на животни. Не успяхме да развием продуктовия си каталог като добавяме нови продукти и добре сме достигналите.

  2. NIM 59 SD

    България

  3. DANCHICK LTD

    България

    Предприятието DANCHICK LTD, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на broilers. Седалището му е в/ъв Dobrich, България.

  4. SOFIA MARKET LTD.

    България

    Предприятието SOFIA MARKET LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Import Export agents. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. SOKOL - BLRS E O O D

    България

    Предприятието SOKOL - BLRS E O O D, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Аквакултура и рибно стопанство, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Аквакултура и рибно стопанство. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. YAITSA I PTITSI-ZORA PLC

    България

    Предприятието YAITSA I PTITSI-ZORA PLC, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, и Яйца. Седалището му е в/ъв Donchevo, България.

  2. EGGS AND CHICKEN ZORA AD

    България

    Предприятието EGGS AND CHICKEN ZORA AD, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Donchevo, България.

  3. PTITSEKLANITSA PLC

    България

    Предприятието PTITSEKLANITSA PLC, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Dobrich, България.

  4. TEDIMEX O O D

    България

  5. PRIMOTRADE E O O D

    България

  1. PTITSEKLANITSA-PLEVEN LTD

    България

  2. DIL TUR - PLOVDIV A D

    България