• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - базиликата

Резултати за

Вина - базиликата - Внос износ

 1. SUDRISE

  Италия

  Предприятието SUDRISE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Базиликата, traditional product, cheeses and dairy products, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Corleto Perticara, Италия.

 2. CANTINA DEL VULTURE SOC COOP

  Италия

  Предприятието CANTINA DEL VULTURE SOC COOP, e Производител, и работи в сферата на Вина - Базиликата. Освен това развива дейност и в сферата на aglianico, natural sparkling wines, и Red berry drink. Седалището му е в/ъв Rionero In Vulture, Италия.

 3. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Италия

  Предприятието CANTINA SAN ZEFFERINO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Ortona, Италия.

 4. VELIER S.P.A.

  Италия

  Предприятието VELIER S.P.A., и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 5. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Mombercelli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Vezza D'alba, Италия.

 2. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Isera, Италия.

 3. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Италия

  Предприятието COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Caluso, Италия.

 4. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

 5. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Италия

  Предприятието CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Carema, Италия.

 1. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINA MONTELLIANA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 2. SUN LAND S.R.L.

  Италия

  Предприятието SUN LAND S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Trinitapoli, Италия.

 1. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Италия

  Предприятието CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Citta' Sant'angelo, Италия.

 2. CANTINA TRE CASTELLI

  Италия

  Предприятието CANTINA TRE CASTELLI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Montaldo Bormida, Италия.

 3. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Италия

  Предприятието CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

 4. LE ROMAGNOLE

  Италия

  Предприятието LE ROMAGNOLE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

 5. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Dolianova, Италия.

 6. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINE NICOSIA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Trecastagni, Италия.

 7. NÖSSING MANFRED

  Италия

  Предприятието NÖSSING MANFRED, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Bressanone, Италия.

 8. COOP. AGRICOLA ERMES

  Италия

  Предприятието COOP. AGRICOLA ERMES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Gibellina, Италия.

 1. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE CELLINESE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Cellino S. Marco, Италия.

 2. CANTINA VITICOLTORI SENESI ARETINI

  Италия

  Предприятието CANTINA VITICOLTORI SENESI ARETINI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Sinalunga, Италия.

 3. CANTINA SOCIALE DI ORSAGO SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI ORSAGO SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Orsago, Италия.

 4. SOCIETA' AGRICOLA CANTINA DELL'ETRURIA

  Италия

  Предприятието SOCIETA' AGRICOLA CANTINA DELL'ETRURIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Cetona, Италия.

 5. IENGO SERGIO

  Италия

  Предприятието IENGO SERGIO, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 6. CANTINA OFFIDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINA OFFIDA S.R.L., и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Offida, Италия.

 7. LA VITE CANTINA SOCIALE PARTANNA

  Италия

  Предприятието LA VITE CANTINA SOCIALE PARTANNA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Partanna, Италия.

 8. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Италия

  Предприятието CANTINE DEI COLLI NOVARESI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Fara Novarese, Италия.

 9. F.LLI LOMBARDO

  Италия

  Предприятието F.LLI LOMBARDO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

 10. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE LA TORRE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Racalmuto, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно