• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - сардиния

Резултати за

Вина - сардиния - Внос износ

 1. E-SARDINIAFOOD.COM

  Италия

  Предприятието E-SARDINIAFOOD.COM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сардиния, Вина - Сардиния, и sale of cheese products. Седалището му е в/ъв Oristano, Италия.

 2. CANTINA DEL GIOGANTINU

  Италия

  Предприятието CANTINA DEL GIOGANTINU, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Сардиния. Освен това развива дейност и в сферата на production of wines, vermentino, wines, и fine wines. Седалището му е в/ъв Berchidda, Италия.

 3. ATHA RUJA PODERI

  Италия

  Предприятието ATHA RUJA PODERI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сардиния. Освен това развива дейност и в сферата на wine shop, tourism and agriculture, wine cellars, и wine bar wine tasting. Седалището му е в/ъв Dorgali, Италия.

 4. CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL

  Италия

  Предприятието CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сардиния. Освен това развива дейност и в сферата на cannonau. Седалището му е в/ъв Mamoiada, Италия.

 5. AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сардиния. Освен това развива дейност и в сферата на company domiciliation. Седалището му е в/ъв Bono, Италия.

Филтри

Резултати за

Вина - сардиния - Внос износ

Брой резултати

5 Фирми

Страни