• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - сицилия

Резултати за

Вина - сицилия - Внос износ

 1. TENUTE CUFFARO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието TENUTE CUFFARO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Agrigento, Италия.

 2. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Италия

  Предприятието MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на Деликатеси, Деликатеси, preserved food, sauces, и food supplies for restaurants. Седалището му е в/ъв San Pietro Clarenza, Италия.

 3. G.A.F.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието G.A.F.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Вина - Италия, Вина, Вина - Италия, marsala, и zibibbo. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

 4. FRANTOIO OLEARIO F.A.T.

  Италия

  Предприятието FRANTOIO OLEARIO F.A.T., e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, cooking vinegar, oil presses, Вина - Сицилия, и oil-mills. Седалището му е в/ъв Nicolosi, Италия.

 5. RENDA

  Италия

  Предприятието RENDA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на wine cellar, online chocolate sales, preserves, и gastronomic product. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GS DI PECI GAETANO S.A.S

  Италия

  Предприятието GS DI PECI GAETANO S.A.S, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Ликьори, Вина - Сицилия, tangerines, bitters, Ликьори, и Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Paternò, Италия.

 2. AZIENDA AGRICOLA VASARI

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA VASARI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, Вина - Сицилия, и organic wine. Седалището му е в/ъв Santa Lucia del Mela, Италия.

 3. CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC

  Италия

  Предприятието CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на Quality assurance. Седалището му е в/ъв Castelmola, Италия.

 4. BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA

  Италия

  Предприятието BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, Foods, specialties, и sicilian patisserie. Седалището му е в/ъв Valverde, Италия.

 5. SICILIA360

  Италия

  Предприятието SICILIA360, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, и Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 1. PATERNÒ VIGNETI E CANTINE

  Италия

  Предприятието PATERNÒ VIGNETI E CANTINE, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Сицилия, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, organic wine, Вина - Италия, Вина - Сицилия, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Noto, Италия.

 2. SICILIAN FLAVORS

  Италия

  Предприятието SICILIAN FLAVORS, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на olive oil, in oil conserves, и crushed pistachios. Седалището му е в/ъв Torrenova, Италия.

 1. AZIENDA VINICOLA MACCOTTA

  Италия

  Предприятието AZIENDA VINICOLA MACCOTTA, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, Вина - Италия, Вина - Сицилия, и Вина - Италия. Седалището му е в/ъв Pantelleria, Италия.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ

  Италия

  Предприятието AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Сицилия, Вина - Италия, Вина - Сицилия, nero d'avola, и sicilian wine. Седалището му е в/ъв Agrigento, Италия.

 3. D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI

  Италия

  Предприятието D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI, e Разпространител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, Вина - Сицилия, и sicilian wine. Седалището му е в/ъв Misilmeri (pa), Италия.

 4. GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA

  Италия

  Предприятието GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Partanna, Италия.

 5. SICILDELIZIE

  Италия

  Предприятието SICILDELIZIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на regional and typical food products. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

 6. AZ. AGR. REALE MARIA

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. REALE MARIA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на production of wines, и wineries. Седалището му е в/ъв ADRANO, Италия.

 7. V.A.B.

  Панама

  Предприятието V.A.B., e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Panama, Панама.

 8. AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API

  Италия

  Предприятието AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, и Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Zafferana Etnea (Ct), Италия.

 1. CRIV SRL

  Италия

  Предприятието CRIV SRL, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Сицилия, Плодове с ядки, spices, Вина - Сицилия, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Trapani (Tp), Италия.

 2. SICILIA DA BERE

  Италия

  Предприятието SICILIA DA BERE, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, dried fruit, traditional product, и Хранителни специалитети. Седалището му е в/ъв Trapani (Tp), Италия.

 3. MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO

  Италия

  Предприятието MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Torregrotta, Италия.

 4. AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S.

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S., e Производител, и работи в сферата на Вина - Сицилия. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 5. BIASON RENZO

  Италия

 6. LA BOUSSOLE

  Франция