• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • гуми - машини за производство и за регенериране

Резултати за

Гуми - машини за производство и за регенериране - Внос износ

 1. NEUMÁTICOS RODACAN

  Испания

  Предприятието NEUMÁTICOS RODACAN, и работи в сферата на Регенерирани гуми. Освен това развива дейност и в сферата на Гумени колела и колелца, Гуми - машини за производство и за регенериране, Гумени колела и колелца, и Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Telde-Las Palmas, Испания.

 2. ITALMATIC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALMATIC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на tyre retreads. Седалището му е в/ъв Cassina De' Pecchi, Италия.

 3. QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD

  Китай

  Предприятието QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични гуми, Гуми - машини за производство и за регенериране, truck tyres, offroad tyre, Пневматични гуми, и Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 4. ZEALOUS IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието ZEALOUS IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 5. FINIXX GLOBAL INDUSTRY CO.,LTD.

  Тайланд

  Предприятието FINIXX GLOBAL INDUSTRY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на tyres, и snow tyres. Седалището му е в/ъв Bangkok, Тайланд.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SHANDONG HOMERUN TIRES CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SHANDONG HOMERUN TIRES CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 2. RENOP SPOL. S R.O.

  Словакия

  Предприятието RENOP SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Liptovská Teplá , Словакия.

 3. ACTEN GROUP

  Малайзия

  Предприятието ACTEN GROUP, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв nsdk, Малайзия.

 4. SHENGTAI GROUP CO., LTD.

  Китай

  Предприятието SHENGTAI GROUP CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Dongying, Китай.

 5. JIANGYIN HAIXIANG MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието JIANGYIN HAIXIANG MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Wuxi, Китай.

 1. RESEM GROUP CHINA

  Китай

  Предприятието RESEM GROUP CHINA, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на tyre recycling, и plastic resins. Седалището му е в/ъв shangqiu, Китай.

 2. GAOTANG XINGLU BENDAK TYRE RETREAD CO.,LTD

  Китай

  Предприятието GAOTANG XINGLU BENDAK TYRE RETREAD CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на tyre inspection. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 1. REIFEN CHWOLKA E.K.

  Германия

  Предприятието REIFEN CHWOLKA E.K., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Регенерирани гуми, Пневматични гуми, Гуми и аксесоари, Регенерирани гуми, и Пневматични гуми. Седалището му е в/ъв Bad Kissingen, Германия.

 2. KIRKBY TYRES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KIRKBY TYRES LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Liverpool, Обединеното кралство.

 3. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Румъния

  Предприятието RUELLE SERVICES S.R.L., и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на Шини и гумени покрития за колела и колелца, Пневматични гуми, Гуми - принадлежности за поправка, Гуми и аксесоари, Шини и гумени покрития за колела и колелца, Пневматични гуми, Гуми - принадлежности за поправка, и Гуми и аксесоари. Седалището му е в/ъв Buftea, Румъния.

 4. VERGOM DI FAVERO LORELLA

  Италия

  Предприятието VERGOM DI FAVERO LORELLA, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for tyre retreading, и aluminium moulds. Седалището му е в/ъв Trino, Италия.

 5. SENEEN CO

  Сирия

  Предприятието SENEEN CO, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Aleppo, Сирия.

 6. TYREPRO BANDAG LIMITED

  Ирландия

  Предприятието TYREPRO BANDAG LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране, и Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 7. QINGDAO LAKESEA TYRE CO., LTD

  Китай

  Предприятието QINGDAO LAKESEA TYRE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Weihai, Китай.

 8. ABT AG

  Швейцария

  Предприятието ABT AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране, и Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Dietlikon, Швейцария.

 1. ROTARY UNION

  Индия

  Предприятието ROTARY UNION, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 2. SHANDONG WANDA BOTO TYRE CO.,

  Китай

  Предприятието SHANDONG WANDA BOTO TYRE CO.,, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на offroad tyre. Седалището му е в/ъв Dongying, Китай.

 3. NOVA - S A.S.

  Словакия

  Предприятието NOVA - S A.S., e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране, и Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Brezová Pod Bradlom , Словакия.

 4. QINGDAO BROWNSTONE TYRE CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието QINGDAO BROWNSTONE TYRE CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 5. FAGA TYRES (PVT) LTD

  Шри Ланка

  Предприятието FAGA TYRES (PVT) LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Bandaragama, Шри Ланка.

 6. DAHMEN GMBH

  Германия

  Предприятието DAHMEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране, и Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Alsdorf, Германия.

 7. SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE

  Турция

  Предприятието SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Освен това развива дейност и в сферата на tyre retreads. Седалището му е в/ъв Isparta, Турция.

 8. MACHINE INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Китай

  Предприятието MACHINE INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Changzhou, Китай.

 9. SPB KRAN D.O.O.

  Сърбия

  Предприятието SPB KRAN D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

 10. SALSONS IMPEX PVT. LTD.

  Индия

  Предприятието SALSONS IMPEX PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Гуми - машини за производство и за регенериране. Седалището му е в/ъв Delhi, Индия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно