Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • хартия - машини за производството

Резултати за

Хартия - машини за производството - Внос износ

 1. BEDNORZ GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BEDNORZ GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Leopoldshöhe, Германия.

 2. LICAR

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието LICAR, e Производител, и работи в сферата на Центробежни помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Потопяеми помпи, Хартия - машини за производството, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Submersible pumps, Помпи, Потопяеми помпи, liquid pumps, и Elbow propeller pump. Седалището му е в/ъв Tolosa-Guipúzcoa, Испания.

 3. TORO BULGARIA

  България

  Търговия с промишлени-техническото оборудване, включително хартия и велпапе production.Trade недвижими имоти.

 4. SOPEM

  Белгия

  Предприятието SOPEM, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на хартия - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Нарязване на хартия - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Machines - import-export, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Soignies, Белгия.

 5. SIMEC GROUP SRL

  Италия

  Предприятието SIMEC GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, Фотогравиране, metal milling, heated rollers, Хартия - машини за производството, и Фотогравиране. Седалището му е в/ъв Olgiate Olona, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ERDE MACHINE

  Турция

  Предприятието ERDE MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени носни кърпички, glue for paper, toilet paper rolls, Хартиени носни кърпички, и accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Pendik, Турция.

 2. NEWVIZYON MAKINE

  Турция

  Предприятието NEWVIZYON MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на printed napkins, paper napkins, automatic paper towel dispensers, и toilet paper rolls. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Украйна

  Предприятието PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки, Тоалетна хартия, Visable supports the Ukrainian companies, Навиващи макари и устройства за намотки, Тоалетна хартия, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Pavlograd, Украйна.

 4. KRYSTIAN PPH

  Полша

  Предприятието KRYSTIAN PPH, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Lublin, Полша.

 5. PMP INTERA

  Украйна

  Предприятието PMP INTERA, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Pavlograd, Украйна.

 1. RECARD S.P.A

  Италия

  Предприятието RECARD S.P.A, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Villa Basilica, Италия.

 2. VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH

  Германия

  Предприятието VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Feuchtwangen, Германия.

 1. SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH

  Германия

  Предприятието SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Feucht, Германия.

 2. OFFSETDRUCK DORFMEISTER

  Германия

  Предприятието OFFSETDRUCK DORFMEISTER, e Производител, и работи в сферата на Звукозаписни студия. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Tittling, Германия.

 3. EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER

  Германия

  Предприятието EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

 4. PG PAPER

  Обединеното кралство

  Предприятието PG PAPER, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на abrasive papers. Седалището му е в/ъв Greenock, Обединеното кралство.

 5. STEFI MACHINES

  Гърция

  Предприятието STEFI MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, Нарязване на хартия - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Хартия - машини за производството, Нарязване на хартия - машини и техника, paper cutting machines, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aspropyrgos, Гърция.

 6. OVERMADE SRL

  Италия

  Предприятието OVERMADE SRL, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на systems, machinery and equipment for paper making, и continuous machines for the production of paper. Седалището му е в/ъв Settimo Di Pescantina, Италия.

 7. TEXAMED GMBH

  Германия

  Предприятието TEXAMED GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Gefrees, Германия.

 8. XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY

  Китай

  Предприятието XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Xi An, Китай.

 1. NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Nanjing, Китай.

 2. MAX AMRHEIN GMBH

  Германия

  Предприятието MAX AMRHEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Würzburg, Германия.

 3. ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY

  Китай

  Предприятието ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 4. GERA SRL

  Италия

  Предприятието GERA SRL, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на folding machines for drawings, и folding machines for bookbinding. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 5. GAEX GROUPE AMAN EXPORTS

  Испания

  Предприятието GAEX GROUPE AMAN EXPORTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Capellades, Испания.

 6. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Италия

  Предприятието BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Nervesa Della Battaglia, Италия.

 7. MWU CURIONI S.P.A.

  Италия

  Предприятието MWU CURIONI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Galgagnano, Италия.

 8. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIMPLEX RAPID S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв San Giuliano Milanese, Италия.

 9. FOSSALUZZA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOSSALUZZA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Codogne', Италия.

 10. DUE G.

  Италия

  Предприятието DUE G., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Хартия - машини за производството, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Capannori, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хартия - машини за производството - Внос износ

Брой резултати

7521 Фирми

Категория