• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • зеленчукови консерви с оцет

Резултати за

Зеленчукови консерви с оцет - Внос износ

 1. OLIO CALVI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието OLIO CALVI, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Зеленчукови консерви с оцет, Сосове, Зеленчукови консерви в олио, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Маслини, oil presses, extra virgin olive oil, и Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

 2. AGRAR KO

  Северна Македония

  Предприятието AGRAR KO, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на orange pepper, canned vegetables, и spicy peppers. Седалището му е в/ъв Kocani, Северна Македония.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Турция

  Предприятието KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 4. 2BROTHER4OLIVES

  Египет

  Предприятието 2BROTHER4OLIVES, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на pickled olives, pickled preserves, и Canned artichokes. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

 5. CALABRIA SCERRA

  Италия

  Предприятието CALABRIA SCERRA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, и Вина. Седалището му е в/ъв Guidonia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Украйна

  Предприятието FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Kherson, Украйна.

 2. WALDIBEN

  Полша

  Предприятието WALDIBEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на horseradish. Седалището му е в/ъв Zalesiaki, Полша.

 3. GUNEYBAG

  Турция

  Предприятието GUNEYBAG, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на olives. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 4. SAMPEX GIDA LTD STI

  Турция

  Предприятието SAMPEX GIDA LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. CAPERSMED

  Мароко

  Предприятието CAPERSMED, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на capers, capsicum, spicy peppers, и marinated olives. Седалището му е в/ъв Fès, Мароко.

 1. ULUDAG TURSULARI

  Турция

  Предприятието ULUDAG TURSULARI, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. AGRAR KO

  Северна Македония

  Предприятието AGRAR KO, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на exporter red chili pepper. Седалището му е в/ъв Kochani, Северна Македония.

 1. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Италия

  Предприятието CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви с оцет, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Vaiano, Италия.

 2. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Италия

  Предприятието CALUFI TARTUFI E FUNGHI, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Castelfiorentino, Италия.

 3. CET.MAS SRL

  Италия

  Предприятието CET.MAS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на tinned capers, traditional product, и olives. Седалището му е в/ъв Venetico, Италия.

 4. CUMA TARIM A.Ş.

  Турция

  Предприятието CUMA TARIM A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на pickled vegetables, и gherkins. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Турция

  Предприятието AHMETOGLU KONSERVE TARIM, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на toppings, и spicy peppers. Седалището му е в/ъв Aydin, Турция.

 6. LA CARLA ITALIA SRL

  Италия

  Предприятието LA CARLA ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви в олио, preserves and food extracts, artichokes, Зеленчукови консерви в олио, и sun-dried tomatoes. Седалището му е в/ъв San Vitaliano, Италия.

 7. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Испания

  Предприятието CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, и Зеленчукови консерви. Седалището му е в/ъв Ceuti, Испания.

 8. STANDER FOOD SRL

  Италия

  Предприятието STANDER FOOD SRL, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни изделия, deli meats, и Млечни изделия. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

 1. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Италия

  Предприятието NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

 2. D & D TRENTINO S.R.L.

  Италия

  Предприятието D & D TRENTINO S.R.L., e Multi-Category, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, in oil conserves, Приготвени маслини, dressed dried tomatoes, и mushrooms in oil. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

 3. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Словения

  Предприятието KONAL D.O.O./S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Ankaran-Ancarano, Словения.

 4. SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC

  Виетнам

  Предприятието SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Bac Giang, Виетнам.

 5. LARS DOOEL

  Северна Македония

  Предприятието LARS DOOEL, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на gherkins, и beetroot. Седалището му е в/ъв Stip, Северна Македония.

 6. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Полша

  Предприятието AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови изделия, Зеленчукови консерви с оцет, Плодови изделия, Preserves, jams and marmalades, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Drzewica, Полша.

 7. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Германия

  Предприятието WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Зеленчукови консерви с оцет, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Замразени и дълбоко замразени продукти, Зеленчукови консерви с оцет, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 8. HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD.

  Китай

  Предприятието HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Xiaoshan District, Hangzhou City, Китай.

 9. MAXIMA FOOD STUFF

  Индия

  Предприятието MAXIMA FOOD STUFF, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

 10. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Италия

  Предприятието GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit, capers, spices, и sun-dried tomatoes. Седалището му е в/ъв Venetico Marina, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Зеленчукови консерви с оцет - Внос износ

Брой резултати

359 Фирми