• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • иглолистни растения

Резултати за

Иглолистни растения - Внос износ

 1. TECHSEALAB

  Франция

  Verified by europages badge
 2. HD2412

  Дания

  Предприятието HD2412, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Viborg, Дания.

 3. P.P.H. VIRPOL

  Полша

  Предприятието P.P.H. VIRPOL, e Multi-Category, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial christmas tree, christmas trees, artificial trees, и Christmas decorations. Седалището му е в/ъв Myszków, Полша.

 4. RASADNIK DJERA

  Сърбия

  Предприятието RASADNIK DJERA, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсад (за разсадници), Иглолистни растения, deciduous leaf plants, Разсад (за разсадници), и Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Veliki Siljegovac, Сърбия.

 5. ALTITUDE 500 SA

  Белгия

  Предприятието ALTITUDE 500 SA, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Иглолистни растения, christmas trees, Иглолистни растения, и coniferous seedlings. Седалището му е в/ъв Neufchateau, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Белгия

  Предприятието BOOMKWEKERIJEN ARBOR, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, Иглолистни растения, Широколистни - дървета и храсти, и Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Houtvenne, Белгия.

 2. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Франция

  Предприятието EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE, e Производител, и работи в сферата на Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Craintilleux, Франция.

 3. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Гърция

  Предприятието FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на nurseries. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

 4. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Украйна

  Предприятието ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Иглолистни растения, dry-box containers, Hardwoods, Иглолистни растения, и Hardwood sawn timber. Седалището му е в/ъв Romny, Украйна.

 5. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Полша

  Предприятието PERFECT GREEN - CHOINKI.COM, e Производител, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на christmas trees, и coniferous seedlings. Седалището му е в/ъв Tychowo, Полша.

 1. ROSLIN

  Украйна

  Предприятието ROSLIN, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Иглолистни растения, Градинарство и цветарство, и Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Podbirtsi, Lvov Region, Украйна.

 2. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Германия

  Предприятието CHRISTBAUMFARM LEBER GBR, e Производител, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на christmas trees. Седалището му е в/ъв Nordrhein-Westfalen-Winterberg, Германия.

 1. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Чехия

  Предприятието RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH, e Производител, и работи в сферата на Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Střítež Nad Bečvou, Чехия.

 2. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Беларус

  Предприятието LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR, e Производител, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable plant seedlings in honeycomb containers, и garden plants. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 3. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Гърция

  Предприятието FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, e Производител, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на nurseries, и green plants. Седалището му е в/ъв GIANNITSA, Гърция.

 4. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Полша

  Предприятието SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX'', e Търговец на едро, и работи в сферата на Иглолистни растения. Освен това развива дейност и в сферата на Hardwoods, и conifers. Седалището му е в/ъв Stryków, Полша.

 5. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Полша