• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изтегляне на тел от цветни метали

Резултати за

Изтегляне на тел от цветни метали - Внос износ

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Месинг, Изтегляне на тел от цветни метали, Профили от цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Месинг, Изтегляне на тел от цветни метали, Профили от цветни метали, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Chiari, Италия.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, alloy wire drawn rods, и Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Brierley Hill, Обединеното кралство.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, nickel alloys, Изтегляне на тел от цветни метали, и stainless steel wire. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

 4. LUOYANG GEFEI CO., LTD

  Китай

  Предприятието LUOYANG GEFEI CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Luoyang, Китай.

 5. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Полша

  Предприятието DRUTECH REJS PIECE C.O., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Rypin, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GERVOIS SA

  Франция

  Предприятието GERVOIS SA, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Abbeville, Франция.

 2. BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Baoji, Китай.

 3. JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD

  Китай

  Предприятието JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на mig welding. Седалището му е в/ъв Zhangqiu, Китай.

 4. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Италия

  Предприятието TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на copper plates. Седалището му е в/ъв Verdellino, Италия.

 5. NARDIN & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието NARDIN & C. S.N.C., и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Nova Milanese, Италия.

 1. FLAMEG S.R.L.

  Италия

  Предприятието FLAMEG S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 2. ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY

  Китай

  Предприятието ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 1. VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH

  Германия

  Предприятието VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Стомани и метали - машинно обработване, Изтегляне на тел от цветни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Finsterwalde, Германия.

 2. QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 3. BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD., и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на titanium and alloys. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

 4. LAPP BENELUX B.V.

  Холандия

  Предприятието LAPP BENELUX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви жици и кабели, Жици и кабели от цветни метали, Алуминиеви жици и кабели, и Жици и кабели от цветни метали. Седалището му е в/ъв Waalre, Холандия.

 5. BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Китай

  Предприятието BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Baoji, Китай.

 6. T.F.E. S.R.L.

  Италия

  Предприятието T.F.E. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Gussago, Италия.

 7. M.E.A.M. ECOLOGY SRL

  Италия

  Предприятието M.E.A.M. ECOLOGY SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Fondi, Италия.

 8. WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD

  Китай

  Предприятието WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Weihai, Китай.

 1. TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI

  Италия

  Предприятието TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Мед и сплави, unit extruders, и Мед и сплави. Седалището му е в/ъв Ornago, Италия.

 2. ISELLA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ISELLA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Suello, Италия.

 3. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието BIANCHI METALLI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Мед и сплави, brass, и Мед и сплави. Седалището му е в/ъв Brignano Gera D'adda, Италия.

 4. POLYFLEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието POLYFLEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium wire. Седалището му е в/ъв Calimera, Италия.

 5. LLC TECHNOLIA

  Украйна

  Предприятието LLC TECHNOLIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

 6. MITTELDEUTSCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Германия

  Предприятието MITTELDEUTSCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, и Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Maintal-Bischofsheim, Германия.

 7. BHANSALI STAINLESS PVT LTD

  Индия

  Предприятието BHANSALI STAINLESS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Indore, Индия.

 8. DRAHTZUG STEIN SERVICE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DRAHTZUG STEIN SERVICE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, и Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Altleiningen, Германия.

 9. HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD

  Китай

  Предприятието HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Shijiazhuang, Китай.

 10. FAST OPTICOM AG

  Швейцария

  Предприятието FAST OPTICOM AG, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали, и Изтегляне на тел от цветни метали. Седалището му е в/ъв Freienbach, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Изтегляне на тел от цветни метали - Внос износ

Брой резултати

128 Фирми