• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Търговец На Едро - Испания

ИспанияТърговец на едро
  1. FRUTAS GOOSTAR

    Испания

    Предприятието FRUTAS GOOSTAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, Fresh fruits and vegetables, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв La Mojorena Almeria, Испания.

  2. FRUTIS JOSHUA, S. L.

    Испания

    Предприятието FRUTIS JOSHUA, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cauliflowers. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  3. SYBARIS MARKET SL

    Испания

    Предприятието SYBARIS MARKET SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, garlic, и onions. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. MARINETO AGRICOLA S L

    Испания

    Предприятието MARINETO AGRICOLA S L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Ejido, Испания.

  5. AGROFORTEX CORP.

    Испания

    Предприятието AGROFORTEX CORP., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MERCOPHAL, S.L.

    Испания

    Предприятието MERCOPHAL, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes, vegetables, fruit and vegetables produce brokers, и courgettes. Седалището му е в/ъв Puebla De Vicar-Almeria, Испания.

  2. EMILIO ESTEVE S.L.

    Испания

    Предприятието EMILIO ESTEVE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, oranges, tangerines, и Mandarins. Седалището му е в/ъв Xeraco-Valencia, Испания.

  3. GVL INTER TRADE SL

    Испания

    Предприятието GVL INTER TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Granular cocoa, и Cocoa mass. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  4. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

    Испания

    Предприятието FRUITS HORTOMARKET S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, Земеделие - внос-износ, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  5. TRES TIERRAS

    Испания

    Предприятието TRES TIERRAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tafalla, Испания.

  1. LA PERLA VALENCIANA

    Испания

    Предприятието LA PERLA VALENCIANA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  2. FRUCON S.L.

    Испания

    Предприятието FRUCON S.L., e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Mollerussa, Испания.

  1. FRUARPE. 71220289-F MAYORISTA DE MELON, SANDIA Y CEBOLLA

    Испания

    Предприятието FRUARPE. 71220289-F MAYORISTA DE MELON, SANDIA Y CEBOLLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Membrilla Ciudad Real, Испания.

  2. AGRUPAEJIDO

    Испания

    Предприятието AGRUPAEJIDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, organic fruit, и organic vegetables. Седалището му е в/ъв Almería, Испания.

  3. HEADLAND TRADING SL

    Испания

    Предприятието HEADLAND TRADING SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, и dates. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. MSJ GLOBAL, S.L.

    Испания

    Предприятието MSJ GLOBAL, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lemons, Fresh fruits and vegetables, peaches, и oranges. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  5. LA CAISSE PROVENÇAL

    Испания

    Предприятието LA CAISSE PROVENÇAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Berja, Испания.

  6. MATIAS COLOM SA

    Испания

    Предприятието MATIAS COLOM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alzira-Valencia, Испания.

  7. RABADANFRUIT, SL

    Испания

    Предприятието RABADANFRUIT, SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Churra Murcia, Испания.

  8. FRUITA BROKERS

    Испания

    Предприятието FRUITA BROKERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade, и wholesale wire. Седалището му е в/ъв Pulpi, Испания.

  1. JUAN ANDRES LUCAS

    Испания

    Предприятието JUAN ANDRES LUCAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cieza-Murcia, Испания.

  2. DALTA 21 SA

    Испания

    Предприятието DALTA 21 SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palomares, Испания.

  3. INTERTURIA FRUIT,S.L.

    Испания

    Предприятието INTERTURIA FRUIT,S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. JOVIMER S.L.

    Испания

    Предприятието JOVIMER S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Xeresa, Испания.

  5. JOMER SL

    Испания

    Предприятието JOMER SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tudela, Испания.

  6. GENERAL FRUIT SL

    Испания

    Предприятието GENERAL FRUIT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Цитрусови култури, Пресни зеленчуци, fruit export, Цитрусови култури, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  7. GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT

    Испания

    Предприятието GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на table grapes. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  8. EXÓTICO COÍN SL

    Испания

    Предприятието EXÓTICO COÍN SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

  9. EXPORTACION VANESA

    Испания

    Предприятието EXPORTACION VANESA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Piles (Valencia), Испания.

  10. IKUOILGROUP

    Испания

    Предприятието IKUOILGROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, wholesale of vegetables, и citrus trees. Седалището му е в/ъв Salou, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно