• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Търговец На Едро - Испания

ИспанияТърговец на едро
  1. MAKIARA GLOBAL TEXTIL SL

    Испания

    Предприятието MAKIARA GLOBAL TEXTIL SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на caftans and sundresses, wholesale clothing, и women's wear. Седалището му е в/ъв Son Ferrer-Calvia-Mallorca, Испания.

  2. COSMOS TEXTIL TRADING S.I.

    Испания

    Предприятието COSMOS TEXTIL TRADING S.I., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, stamps, fabric stocks, и shoe wholesaler. Седалището му е в/ъв Malaga, Испания.

  3. AHMEDELFELLAHE

    Испания

    Предприятието AHMEDELFELLAHE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Alqueria De Aznar, Испания.

  4. USED CLOTHING IN SPAIN

    Испания

    Предприятието USED CLOTHING IN SPAIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Caudete ( Albacete ), Испания.

  5. BELIU SWIMWEAR COMPANY S.L

    Испания

    Предприятието BELIU SWIMWEAR COMPANY S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на beach apparel, и bikinis. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. O-TF.ES

    Испания

    Предприятието O-TF.ES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Спално бельо, Килимчета, decorative cushioning, bath towels, Спално бельо, и Килимчета. Седалището му е в/ъв Vilanova i La Geltrú, Испания.

  2. SMILE VINTAGE

    Испания

    Предприятието SMILE VINTAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, Used clothing, vintage costumes for hire, и articles and items for advertising and promotions. Седалището му е в/ъв Chinchilla De Monte Aragón, Испания.

  3. FRANK HERMANOS DESIGNS SL

    Испания

    Предприятието FRANK HERMANOS DESIGNS SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, toys, Внос-износ - текстил и облекло, и babies' and children's high fashion. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. LAZAARTEX SL

    Испания

    Предприятието LAZAARTEX SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, used clothing, Внос-износ - текстил и облекло, и Bulk used clothes. Седалището му е в/ъв Cocentaina, Испания.

  5. EUROPE WHOLESALES VINTAGE

    Испания

    Предприятието EUROPE WHOLESALES VINTAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Used clothing, second-hand clothing, vintage clothing, и Bulk used clothes. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. DRAPOTEX RECYCLING SL

    Испания

    Предприятието DRAPOTEX RECYCLING SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Alqueria De Aznar, Испания.

  2. TEXTILES SAMIR

    Испания

    Предприятието TEXTILES SAMIR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, sorting, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

  1. TEXALIA RECYCLING SL

    Испания

    Предприятието TEXALIA RECYCLING SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Xeresa, Испания.

  2. DE CELIS STYLO

    Испания

    Предприятието DE CELIS STYLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  3. COCENTAINA TEXTIL S.L.

    Испания

    Предприятието COCENTAINA TEXTIL S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cocentaina, Испания.

  4. MRSTOCKER

    Испания

    Предприятието MRSTOCKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  5. GRUPO FERRE - TEXTILES INTERNACIONALES

    Испания

    Предприятието GRUPO FERRE - TEXTILES INTERNACIONALES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Banyeres De Mariola, Испания.

  6. PRINTEX INDIA SL

    Испания

    Предприятието PRINTEX INDIA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на bath towels, и medical services - physiotherapy. Седалището му е в/ъв Sant Adrian Del Besos, Barcelona, Испания.

  7. MOHAMED OUCHEN

    Испания

    Предприятието MOHAMED OUCHEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothing shop preparation, и softeners, osmosis, demineralisers. Седалището му е в/ъв Ontinyent, Испания.

  8. MELITEXTILES TRADING, S.L

    Испания

    Предприятието MELITEXTILES TRADING, S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Crevillente, Испания.

  1. KILOUTLET

    Испания

    Предприятието KILOUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vilanova i La Geltrù, Испания.

  2. MODAS BAGDAD S.L.

    Испания

    Предприятието MODAS BAGDAD S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на nepalese craftwork, и ethnic and oriental clothing. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  3. ASSOCIATE

    Испания

    Предприятието ASSOCIATE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на direct imports of wicker and bamboo baskets, Chandeliers, и raffia bags. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  4. INTERNATIONAL TEXTRADE

    Испания

    Предприятието INTERNATIONAL TEXTRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на trendy clothing. Седалището му е в/ъв Malaga, Испания.

  5. COCOON WAREHOUSE

    Испания

    Предприятието COCOON WAREHOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на fabric stocks, и clothes. Седалището му е в/ъв Las Palmas, Испания.

  6. FIBRAS TEXTILES SERMASA (FIBRATEX)

    Испания

    Предприятието FIBRAS TEXTILES SERMASA (FIBRATEX), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ugena, Испания.

  7. MEXX SOUTHERN EUROPE S.L.

    Испания

    Предприятието MEXX SOUTHERN EUROPE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  8. CATILA HOGAR

    Испания

    Предприятието CATILA HOGAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cabanillas Del Campo, Испания.

  9. AGDICA FAMILY SL

    Испания

    Предприятието AGDICA FAMILY SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Viladecans, Испания.

  10. NCK SA.

    Испания

    Предприятието NCK SA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cornella Del Terri, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно