• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. FC FOOD SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието FC FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, pizza bases, ice creams and sorbets, Замразени и дълбоко замразени продукти, cafeteria, bar, Sicilian granita, arancini, и bread rolls. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  2. PALMARKET SAS

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието PALMARKET SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs export, supermarket food, food product agents and representatives, export of Italian food produce, Luxury food export, food products wholesalers, wholesale food products, food sector distribution, и food supplies for institutions. Седалището му е в/ъв Martignacco, Италия.

  3. NIPPONIA SRL

    Италия

    Предприятието NIPPONIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на japanese cuisine, frozen fish products, ingredients for catering industry, и food ingredients. Седалището му е в/ъв Ponte Galeria, Италия.

  4. S.Z. TARTUFI

    Италия

    Предприятието S.Z. TARTUFI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, Трюфели, Хранeнe - внос-износ, Гастрономия - специалитети, Хранителни специалитети, Трюфели, Хранeнe - внос-износ, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Atessa, Италия.

  5. ORS LAND

    Италия

    Предприятието ORS LAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на saffron, foldaway beds, и caviar. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FC FOOD SRL

    Италия

    Предприятието FC FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  2. BRUNO ELIO SRL - ELIOVERO

    Италия

    Предприятието BRUNO ELIO SRL - ELIOVERO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable exports, fruit & vegetables, Import eksport af friske varer, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  3. COMIMEX S.N.C. DI POMELLA SERGIO & MARCO

    Италия

    Предприятието COMIMEX S.N.C. DI POMELLA SERGIO & MARCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trecate, Италия.

  4. BELL ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието BELL ITALIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale detergents, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  5. ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA

    Италия

    Предприятието ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sheep's cheese. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  1. FISH & FROG SRL

    Италия

    Предприятието FISH & FROG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frog specialties, и snails. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  2. ITALIANA BRAND

    Италия

    Предприятието ITALIANA BRAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Avellino, Италия.

  1. AR. ON CAPERS S.R.L

    Италия

    Предприятието AR. ON CAPERS S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  2. VARESCO TRADING SRL

    Италия

    Предприятието VARESCO TRADING SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vanilla, fresh fruit, cocoa, и coffee. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  3. HTTP://WWW.BOETMAN.COM

    Италия

    Предприятието HTTP://WWW.BOETMAN.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на online sale of food products, foodstuffs export, Destruction of foodstuffs, и Export planning. Седалището му е в/ъв Secugnago, Италия.

  4. PCX PACIFIC COMMODITY EXCHANGE SRL

    Италия

    Предприятието PCX PACIFIC COMMODITY EXCHANGE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на deep-frozen beef. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

  5. GLOBAL LAND'OR DI KAORI WADA LAOMEDONTE

    Италия

    Предприятието GLOBAL LAND'OR DI KAORI WADA LAOMEDONTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, furnishings, fashion accessories, и Trading advice. Седалището му е в/ъв Corbetta, Италия.

  6. ALBA TARTUFI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALBA TARTUFI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, и alba white truffle. Седалището му е в/ъв Montà, Италия.

  7. ITALFOOD EXPORT

    Италия

    Предприятието ITALFOOD EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на parma ham trade, parmigiano reggiano, grana padano, и fresh and dry pasta. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  8. IIE SRL

    Италия

    Предприятието IIE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. REIRE SRL

    Италия

    Предприятието REIRE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на milk derivatives. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  2. CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO

    Италия

    Предприятието CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, truffles, mushrooms, Хранeнe - внос-износ, и truffle seasoning. Седалището му е в/ъв Pergola, Италия.

  3. MARTUCCI SRL

    Италия

    Предприятието MARTUCCI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, tangerines, oranges, и lemons. Седалището му е в/ъв Massafra, Италия.

  4. CICA SRL TERRA FELIX

    Италия

    Предприятието CICA SRL TERRA FELIX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vitamin supplements. Седалището му е в/ъв Marcellina, Италия.

  5. JOLLY FOOD SERVICE SRL

    Италия

    Предприятието JOLLY FOOD SERVICE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale frozen meats, frozen pork, и doors opened. Седалището му е в/ъв Ascoli, Италия.

  6. LUX FOOD SRL

    Италия

    Предприятието LUX FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale meats, wholesale of fruit, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. ITALYDELICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALYDELICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Vedelago, Италия.

  8. H69 SRL

    Италия

    Предприятието H69 SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, distribution of beverages, и Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  9. 1BILLION COM SRLS

    Италия

    Предприятието 1BILLION COM SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профилактика и тестове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, whole foods, slimming supplement, и food additives. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  10. ANGOLO IBERICO SRL

    Италия

    Предприятието ANGOLO IBERICO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на safes opened, body solarium, и photographic service for functions. Седалището му е в/ъв Novate Milanese, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

Брой резултати

287 Фирми