• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияПалермо и СицилияПроизводител
  1. IL SOLE DI SICILIA

    Италия

    Предприятието IL SOLE DI SICILIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, wholesale foodstuffs, pastry making workshop, и frozen foods. Седалището му е в/ъв Gravina Di Catania, Италия.

  2. GOLDGEL SRL

    Италия

    Предприятието GOLDGEL SRL, e Производител, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, ice cream, granita, sorbets, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. GODCHEF SRL

    Италия

    Предприятието GODCHEF SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Misterbianco, Италия.

  4. ZYZ FRUIT

    Италия

    Предприятието ZYZ FRUIT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit, pistachio pesto, и pine nuts. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. VALGUSTO SNC

    Италия

    Предприятието VALGUSTO SNC, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valguarnera Caropepe, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITALIAN TASTES S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието ITALIAN TASTES S.R.L.S., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на croquettes. Седалището му е в/ъв Paternò, Италия.

  2. AZIENDA AGRICOLA GUARINO

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA GUARINO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, wineries, Земеделие - внос-износ, Extra virgin organic olive oil, и production of wines. Седалището му е в/ъв Partanna, Италия.