• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияПалермо и Сицилия
  1. FC FOOD SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието FC FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, pizza bases, ice creams and sorbets, Замразени и дълбоко замразени продукти, cafeteria, bar, Sicilian granita, arancini, и bread rolls. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  2. ONLY SICILIAN FOOD

    Италия

    Предприятието ONLY SICILIAN FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, sauces, sauces and seasonings, home-made beer, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. ONLY SICILIAN FOOD - SICILY EXCELLENCES

    Италия

    Предприятието ONLY SICILIAN FOOD - SICILY EXCELLENCES, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food salt, и home-made beer. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. FC FOOD SRL

    Италия

    Предприятието FC FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  5. SICILIAEXPORT.COM

    Италия

    Предприятието SICILIAEXPORT.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food / beverages - wholesale and retail, sauces and seasonings, olive oil, и preserved foodstuffs. Седалището му е в/ъв Partinico, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRUPPO ASF SRL

    Италия

    Предприятието GRUPPO ASF SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инвестиции - консултантски услуги, furnishing shop preparation, Промишлени инвестиции - консултантски услуги, и sports field construction. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. ZYZ FRUIT

    Италия

    Предприятието ZYZ FRUIT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit, pistachio pesto, и pine nuts. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. IL SOLE DI SICILIA

    Италия

    Предприятието IL SOLE DI SICILIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, wholesale foodstuffs, pastry making workshop, и frozen foods. Седалището му е в/ъв Gravina Di Catania, Италия.

  4. GOLDGEL SRL

    Италия

    Предприятието GOLDGEL SRL, e Производител, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, ice cream, granita, sorbets, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. I CAPRICCI DEL VULCANO

    Италия

    Предприятието I CAPRICCI DEL VULCANO, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на regional and typical food products. Седалището му е в/ъв Bronte, Италия.

  1. I SAPORI DEL CELIACO

    Италия

    Предприятието I SAPORI DEL CELIACO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foods for coeliac sufferers, gluten-free bread, и celiac disease products. Седалището му е в/ъв Lentini, Италия.

  2. CASTIGLIONE GIOVANNI BATTISTA

    Италия

    Предприятието CASTIGLIONE GIOVANNI BATTISTA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Destruction of foodstuffs, и porcino mushroom (edible boletus). Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  1. GODCHEF SRL

    Италия

    Предприятието GODCHEF SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Misterbianco, Италия.

  2. ITALICUM.IT

    Италия

    Предприятието ITALICUM.IT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic products, и traditional product. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. VALGUSTO SNC

    Италия

    Предприятието VALGUSTO SNC, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valguarnera Caropepe, Италия.

  4. NOVI FRUIT DI LI BASSI GIUSEPPE & F.LLI

    Италия

    Предприятието NOVI FRUIT DI LI BASSI GIUSEPPE & F.LLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Хранeнe - внос-износ, fruit and vegetable crates, Селско стопанство - услуги, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sciacca, Италия.

  5. VERY SICILY PRODOTTI TIPICI SICILIANI

    Италия

    Предприятието VERY SICILY PRODOTTI TIPICI SICILIANI, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Extra virgin oil, и sun-dried tomatoes. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  6. ROMA CASH S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROMA CASH S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for the pastry-making industry, и supplies for ice cream bars. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  7. MEDISANLOGISTIC DI COTTONE IVAN

    Италия

    Предприятието MEDISANLOGISTIC DI COTTONE IVAN, e Подизпълнител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food / beverages - wholesale and retail. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  8. ITALIAN TASTES S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието ITALIAN TASTES S.R.L.S., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на croquettes. Седалището му е в/ъв Paternò, Италия.

  1. EFOODS INGROS

    Италия

    Предприятието EFOODS INGROS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pozzallo, Италия.

  2. XO S.R.L

    Италия

    Предприятието XO S.R.L, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. INMEDIA SRL

    Италия

    Предприятието INMEDIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lentini, Италия.

  4. ORAZIO E GIUSEPPE LE MURA

    Италия

    Предприятието ORAZIO E GIUSEPPE LE MURA, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giardini Naxos, Италия.

  5. SOLE DI SICILIA

    Италия

    Предприятието SOLE DI SICILIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

  6. ITALYCOMEX

    Италия

    Предприятието ITALYCOMEX, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Siracusa (Sr), Италия.

  7. MUNAFO' S.R.L.

    Италия

    Предприятието MUNAFO' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avola, Италия.

  8. BIARMA SHIPPING S.R.L.

    Италия

  9. LA SICILIANA S.R.L.

    Италия

  10. G.M.C. INTERNATIONAL TRADE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно