• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • картон - машини за производството

Резултати за

Картон - машини за производството - Внос износ

 1. SPIRALTECH LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието SPIRALTECH LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Wakefield, Обединеното кралство.

 2. PAKEA

  Франция

  Предприятието PAKEA, e Производител, и работи в сферата на Картон - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на palletising machines, и palletizers. Седалището му е в/ъв Rixheim, Франция.

 3. COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA

  Португалия

  Предприятието COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, Офисно оборудване - машини и техника, plastic cards, Картон - машини за производството, non-bank credit cards, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Amadora, Португалия.

 4. MONOMATIC

  Франция

  Предприятието MONOMATIC, e Производител, и работи в сферата на Картон - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Картонени кутии, Layered cardboard, pasteboard, cardboard boxes, и Картонени кутии. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

 5. GMA

  Франция

  Предприятието GMA, e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Картон - машини за производството, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Poligny, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. M-PACK S.C.

  Полша

  Предприятието M-PACK S.C., e Multi-Category, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Картонени кутии, Опаковане, Картон - машини за производството, cardboard and pasteboard working, Картонени кутии, Опаковане, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Sanniki, Полша.

 2. CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS

  Франция

  Предприятието CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Картон - машини за производството, Картон - производство, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Le Coteau Cedex, Франция.

 3. FYNE PACKAGING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FYNE PACKAGING LTD, e Производител, и работи в сферата на Картон - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, и cardboard boxes. Седалището му е в/ъв Leighton Buzzard, Обединеното кралство.

 4. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието ENRICO TONIOLO S.R.L., и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, Картон - машини за производството, Хартия - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 5. ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C

  Полша

  Предприятието ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Картон - машини за производството, Строителство на промишлени сгради, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Картон - машини за производството, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Mecinka, Полша.

 1. GRASO ZENON SOBIECKI

  Полша

  Предприятието GRASO ZENON SOBIECKI, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, Картон - машини за производството, Тънки пластмасови покрития, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Starogard Gdanski, Полша.

 2. E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

  Австрия

  Предприятието E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Печатане - офсет. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Steyr, Австрия.

 1. TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L.

  Испания

  Предприятието TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L., и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Aspe, Испания.

 2. BIMAS MASCHINENHANDEL

  Германия

  Предприятието BIMAS MASCHINENHANDEL, и работи в сферата на Картон - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и материали за подвързване, Хартия - машини за преработка, Машини и материали за подвързване, и Хартия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

 3. D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Leiston, Обединеното кралство.

 4. SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO

  Австрия

  Предприятието SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Dornbirn, Австрия.

 5. INDUPRO AG

  Швейцария

  Предприятието INDUPRO AG, e Производител, и работи в сферата на Леки метални скелета. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Картон - машини за производството, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dietlikon, Швейцария.

 6. ITALCONVERTING S.P.A.

  Италия

  Предприятието ITALCONVERTING S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, Картон - машини за производството, Хартия - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Borgo A Mozzano, Италия.

 7. MÖLLE KARTONAGEN GMBH

  Германия

  Предприятието MÖLLE KARTONAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Kastellaun, Германия.

 8. SCHADES A/S

  Дания

  Предприятието SCHADES A/S, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Skive, Дания.

 1. BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIESSEN GMBH & CO. KG.

  Германия

  Предприятието BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIESSEN GMBH & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Velbert, Германия.

 2. KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE

  Германия

  Предприятието KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Dietenhofen, Германия.

 3. KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Германия

  Предприятието KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Langenfeld, Германия.

 4. CARTONAJES MORA SA

  Испания

  Предприятието CARTONAJES MORA SA, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Paterna, Испания.

 5. COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES

  Франция

  Предприятието COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 6. NIS ELECTRONICS SRL

  Румъния

  Предприятието NIS ELECTRONICS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Cluj-Napoca, Румъния.

 7. CARTEAM SL

  Испания

  Предприятието CARTEAM SL, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - машини за производството, и Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Sabadell, Испания.

 8. BOSSHART EMBALLAGEN AG

  Швейцария

  Предприятието BOSSHART EMBALLAGEN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картон - машини за производството. Седалището му е в/ъв Honau, Швейцария.

 9. FERRARI RAPPRESENTANZE CARTIERE S.R.L.

  Италия

 10. OTOR GMBH

  Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Картон - машини за производството - Внос износ

Брой резултати

6727 Фирми