• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пневматични спирачки

Резултати за

Пневматични спирачки - Внос износ

 1. WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Wipperfürth, Германия.

 2. MALESANI SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MALESANI SPA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични спирачки, Механични спирачки, Спирачки за превозни средства, Пневматични спирачки, Хидравлични спирачки, Механични спирачки, Спирачки за превозни средства, и Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв San Bonifacio, Италия.

 3. 5M AUTOMOTIVE

  Турция

  Предприятието 5M AUTOMOTIVE, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на compressed-air brakes, и Brake callipers. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 4. IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS

  Турция

  Предприятието HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Brake callipers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EBS AFTERMARKET GROUP

  Обединеното кралство

  Предприятието EBS AFTERMARKET GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на brake pads, compressed-air brakes, и commercial vehicle spare parts. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 2. PENER TURKEY

  Турция

  Предприятието PENER TURKEY, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на air dryers, air valves, и electric commercial vehicles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD.

  Турция

  Предприятието EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD., e Производител, и работи в сферата на Филтри за коли, камиони и строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични спирачки, и Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

 4. RE S.P.A.

  Италия

  Предприятието RE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на voltage regulators, и load cells. Седалището му е в/ъв Bussero, Италия.

 5. IBD WICKELTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието IBD WICKELTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Механични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични спирачки, brake disks, Пневматични спирачки, tightening clamps, и ultrasound sensors. Седалището му е в/ъв Bad Oeynhausen, Германия.

 1. KARATAS OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието KARATAS OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Ремаркета за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични спирачки, и Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. AVD BELGIUM

  Белгия

  Предприятието AVD BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Механични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични спирачки, Пневматични спирачки, industrial drives, scales and industrial weighing systems, и gantry crane accessories. Седалището му е в/ъв Nivelles, Белгия.

 2. ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS

  Белгия

  Предприятието ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за камиони и ремаркета, Пневматични спирачки, HGV accessories and equipment, Резервни части за камиони и ремаркета, Пневматични спирачки, и brake disk change. Седалището му е в/ъв Farciennes, Белгия.

 3. ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD.

  Турция

  Предприятието ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD., e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на brakes and clutches, gear levers for motor vehicles, compressed-air brakes, и Hydraulic Cylinders for heavy duty applications. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI

  Турция

  Предприятието ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Yildirim / Bursa, Турция.

 5. BAN OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието BAN OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, vehicle brake calipers, Wheel hubs, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и manufacture of brake discs. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. GLOBAL BRAKING COMPONENTS

  Обединеното кралство

  Предприятието GLOBAL BRAKING COMPONENTS, e Разпространител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 7. TAIZHOU ZHONGJI AUTO PARTS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието TAIZHOU ZHONGJI AUTO PARTS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на compressors. Седалището му е в/ъв Linhai,Zhejiang, Китай.

 8. FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS

  Турция

  Предприятието FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на air compressors. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. NEW WORLD AIR BRAKE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието NEW WORLD AIR BRAKE LTD, и работи в сферата на Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични спирачки, Превозни средства - механични компоненти и части, Пневматични спирачки, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Warrington, Обединеното кралство.

 2. ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI

  Турция

  Предприятието ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. EGE FREN SANAYII VE TICARET A S

  Турция

  Предприятието EGE FREN SANAYII VE TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични спирачки, Хидравлични спирачки, Пневматични спирачки, и Хидравлични спирачки. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. KNOTT CZ, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието KNOTT CZ, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Хидравлични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, Пневматични спирачки, Оси за превозни средства, и Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Hustopece U Brna , Чехия.

 5. BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS

  Турция

  Предприятието BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ

  Турция

  Предприятието METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 7. FENTA OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието FENTA OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. ISP AUTO

  Турция

  Предприятието ISP AUTO, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 9. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Германия

  Предприятието OKS OTTO KLEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични дрелки, и Пневматични дрелки. Седалището му е в/ъв Kreuztal, Германия.

 10. ZHEJIANG VOB TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието ZHEJIANG VOB TECHNOLOGY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв Zhuji, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пневматични спирачки - Внос износ

Брой резултати

42 Фирми