• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • ламарина и ивичест материал от черни метали

Резултати за

Ламарина и ивичест материал от черни метали - Внос износ

 1. SEMETAL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SEMETAL, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, sheet metal, aluminium, Ламарина и ивичест материал от черни метали, aluminium and alloys, metal structural work, sheet and pipe work, aluminium sheets, и aluminium sections. Седалището му е в/ъв Gaggiano, Италия.

 2. L.E.M.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието L.E.M., e Производител, и работи в сферата на Метални скелета. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Прегъване на стомани и метали, Брави, Металиране, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Прегъване на стомани и метали, Брави, и Металиране. Седалището му е в/ъв Castell'alfero, Италия.

 3. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Италия

  Предприятието METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на iron coil, Steel, structural, metal sheets, и Strips. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Италия

  Предприятието AMBROSINI G.T. SRL, e Производител, и работи в сферата на Тенекиени листи и ленти. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и milling. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 5. EMJ METALS

  Латвия

  Предприятието EMJ METALS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Военни превозни средства, Laser cutting, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Военни превозни средства, и laser cutting for stainless steel. Седалището му е в/ъв Kekava, Латвия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MOBIDIZAYN METAL

  Турция

  Предприятието MOBIDIZAYN METAL, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 2. C. HÜBNER GMBH

  Германия

  Предприятието C. HÜBNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, tool manufacturing, Пластмасови материи - машини за индустрията, systems and machinery for electroplating metals, и injection moulding. Седалището му е в/ъв Marktoberdorf, Германия.

 3. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Полша

  Предприятието HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Чугун - изделия, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Чугун - изделия. Седалището му е в/ъв Ozimek, Полша.

 4. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Франция

  Предприятието FORGES DE LA LOIRE AFL, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Железария, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Термообработка на стомани и метали, Железария, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Saint-Herblain, Франция.

 5. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Италия

  Предприятието BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Инструменти и железария. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Профили и прътове от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Building - hardware, Профили и прътове от черни метали, и drawn iron. Седалището му е в/ъв Montecchio Emilia, Италия.

 1. HEBOSS INTERNATIONAL

  Белгия

  Предприятието HEBOSS INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ленти от стомана, Специални стомани, stainless steel, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Ламарина и ленти от стомана. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 2. SAVOJNI SRL

  Италия

  Предприятието SAVOJNI SRL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Cтудено валцована щрипсова стомана, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, custom-cut, и Cтудено валцована щрипсова стомана. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

 1. METALTECH SRL

  Италия

  Предприятието METALTECH SRL, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, stainless steel machining, laser systems and machinery for cutting metals, Стомани и метали - машинно обработване, и iron processing. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

 2. TAGAR SA

  Франция

  Предприятието TAGAR SA, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ленти от стомана, Стомани, Ламарина и ленти от стомана, и Стомани. Седалището му е в/ъв Carignan, Франция.

 3. SA CLISSON METAL

  Франция

  Предприятието SA CLISSON METAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Тръби от стомана, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Moncoutant, Франция.

 4. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Турция

  Предприятието KMS DEMIR CELIK A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на drawn metal sheets, drawn rods, iron drawn bars, и hot-rolled sheets. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Чехия

  Предприятието C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Ostrava, Чехия.

 6. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Германия

  Предприятието KARL EUGEN FISCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на промишлени съоръжения, Ламарина за щамповане, Поправка на промишлени съоръжения, и Ламарина за щамповане. Седалището му е в/ъв Burgkunstadt, Германия.

 7. ISAF SRL

  Италия

  Предприятието ISAF SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обща механика - работа с материали на клиента, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Sant'agata Sul Santerno, Италия.

 8. COFRAFER - BAMESA

  Франция

  Предприятието COFRAFER - BAMESA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на sheet metal, sheet cutting, sheet metal - trade, и aluminised sheet metal. Седалището му е в/ъв Bonneuil Sur Marne, Франция.

 1. METALANN

  Белгия

  Предприятието METALANN, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от черни метали, Жици и кабели от черни метали, laser cutting units, и straps. Седалището му е в/ъв Meslin L'evêque, Белгия.

 2. MCM

  Люксембург

  Предприятието MCM, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, coils, Ламарина и ивичест материал от черни метали, i-beams, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Dudelange, Люксембург.

 3. ATOLE

  Франция

  Предприятието ATOLE, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на raceways, и copper ducts. Седалището му е в/ъв Castries, Франция.

 4. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието BOURASSEAU INDUSTRIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, sheet shearing and pressing, Промишлени изделия от ламарина, galvanized steel sheet products, и sheet metal and aluminium pre-painted in various colours. Седалището му е в/ъв Les Epesses, Франция.

 5. BAYKAN STEEL

  Турция

  Предприятието BAYKAN STEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, iron sheet, iron sections, Стомани и метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. CO.FER.S.

  Италия

  Предприятието CO.FER.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, corrugated sheets for roofs, galvanized pipes, и galvanized sheet metal. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 7. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Полша

  Предприятието BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Lódz, Полша.

 8. UNIVERS FOG

  Франция

  Предприятието UNIVERS FOG, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени изделия от ламарина, Котелно производство, Промишлени изделия от ламарина, Sheet metalwork, и fine panel work. Седалището му е в/ъв Masevaux, Франция.

 9. AUTO-CAMP-SERVICE

  Полша

  Предприятието AUTO-CAMP-SERVICE, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

 10. ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWY JANUSZ KIEDROWSKI

  Полша

  Предприятието ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWY JANUSZ KIEDROWSKI, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Byslaw, Полша.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ламарина и ивичест материал от черни метали - Внос износ

Брой резултати

2068 Фирми