• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • ламарина и ивичест материал - цветни метали

Резултати за

Ламарина и ивичест материал - цветни метали - Внос износ

 1. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BLECHCON GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 2. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Wallersdorf, Германия.

 3. FB TECNO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FB TECNO, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Стомани, малки металически части, Trading in steel, mould steel, Тръби от черни метали, Tool steels, Стомани, и vacuum furnace components. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HP-POLYTECHNIK OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

 5. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Германия

  Предприятието BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Медни листи и ленти, brass tapes, aluminium sheeting, Медни листи и ленти, и stainless steel foils. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JORDAN GMBH

  Германия

  Предприятието JORDAN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Raddestorf, Германия.

 2. LASERHUB GMBH

  Германия

  Предприятието LASERHUB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 3. SAVI SERBATOI

  Италия

  Предприятието SAVI SERBATOI, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Calendasco, Италия.

 4. METALOFFCUTS

  Обединеното кралство

  Предприятието METALOFFCUTS, e Разпространител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Liverpool, Обединеното кралство.

 5. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Германия

  Предприятието EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

 1. SAVOJNI SRL

  Италия

  Предприятието SAVOJNI SRL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Cтудено валцована щрипсова стомана, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, custom-cut, и Cтудено валцована щрипсова стомана. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

 2. METALVIN EXPORT SLU

  Испания

  Предприятието METALVIN EXPORT SLU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium sheets, carpentry works, Titanium bars, и Titanium tube. Седалището му е в/ъв Cartagena, Испания.

 1. H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 2. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Белгия

  Предприятието STAALHANDEL STERNOTTE CH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, Trading in steel, iron products, и steel sheet. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

 3. METAL ROLLING SERVICES

  Франция

  Предприятието METAL ROLLING SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Мед и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, nickel silver strips for industry, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Vannes, Франция.

 4. ACALIN

  Белгия

  Предприятието ACALIN, e Производител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Неръждаеми стомани, Прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Тръби - цветни метали, Неръждаеми стомани, Прътове от цветни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ans, Белгия.

 5. NOVAPROFIL

  Франция

  Предприятието NOVAPROFIL, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Тръби - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Tignieu-Jameyzieu, Франция.

 6. EURO-K

  Украйна

  Предприятието EURO-K, e Производител, и работи в сферата на Оловни листи и ленти. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, pewter, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 7. LONGOFER

  Мароко

  Предприятието LONGOFER, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Профили и прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Профили и прътове от черни метали, Профили и прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Tit Mellil, Мароко.

 8. MOPLAS INTERNATIONAL

  Мароко

  Предприятието MOPLAS INTERNATIONAL, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Профили и прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Профили и прътове от черни метали, Профили и прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв El Jadida, Мароко.

 1. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Германия

  Предприятието W. MÜLLER U. CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Преносими механични инструменти за металообработването, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, и Преносими механични инструменти за металообработването. Седалището му е в/ъв Grafing b. München, Германия.

 2. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

  Холандия

  Предприятието STANSTECHNIEK GAANDEREN BV, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на punching, и prototypes built. Седалището му е в/ъв Gaanderen, Холандия.

 3. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Чехия

  Предприятието PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Облицоване от цветни метали, Нагъната ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Облицоване от цветни метали, Нагъната ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Lipnik Nad Becvou, Чехия.

 4. MAYERS METALS

  Белгия

  Предприятието MAYERS METALS, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Метали - събиране и рециклиране, Тръби - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Метали - събиране и рециклиране, и non-ferrous metal recycling. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 5. SOTOMET

  Франция

  Предприятието SOTOMET, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Тръби - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Chatellerault, Франция.

 6. LOGSTOR INDUSTRY

  Дания

  Предприятието LOGSTOR INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Logstor, Дания.

 7. EMET SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието EMET SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Валцована ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Строителство на промишлени сгради, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Szczecinek, Полша.

 8. ME.CO.M. SNC

  Италия

  Предприятието ME.CO.M. SNC, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Котелно производство, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Котелно производство. Седалището му е в/ъв Camposampiero (Pd), Италия.

 9. VANZOLINI SRL

  Италия

  Предприятието VANZOLINI SRL, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Огъване на стомани и метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Roma (Rm), Италия.

 10. MOSTEN ALLOY CO., LTD.

  Китай

  Предприятието MOSTEN ALLOY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ламарина и ивичест материал - цветни метали - Внос износ

Брой резултати

2500 Фирми