• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • покривни обшивки от цветни метали

Резултати за

Покривни обшивки от цветни метали - Внос износ

 1. ALU-TREND FASSADENBAU GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ALU-TREND FASSADENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Weilbach, Германия.

 2. KALZIP GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KALZIP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Alu roofs, Aluminium roofs, Aluminium roofing, Aluminium façades, Concrete support shells, Arched roofs, Roof cladding, roof renovation, и Non-penetrative. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

 3. FRONT ART GMBH

  Германия

  Предприятието FRONT ART GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

 4. FEILMEIER AG

  Германия

  Предприятието FEILMEIER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси. Освен това развива дейност и в сферата на Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, Водопроводни и канализационни инсталации, Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Osterhofen, Германия.

 5. OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Sipbachzell, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. METADECOR

  Холандия

  Предприятието METADECOR, e Подизпълнител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Perforated plates made from expanded metal, Покривни обшивки от цветни метали, Aluminium roof covering, и architectural façades. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

 2. KLAIBER GMBH

  Германия

  Предприятието KLAIBER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, Суров дървен материал, Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hermaringen, Германия.

 3. GERHARD BODAMER

  Германия

  Предприятието GERHARD BODAMER, e Разпространител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neuweiler, Германия.

 4. KF-HANDEL.NET GMBH

  Германия

  Предприятието KF-HANDEL.NET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Wittingen, Германия.

 5. GUT BEDACHT

  Германия

  Предприятието GUT BEDACHT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Gau-Bickelheim, Германия.

 1. CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L

  Испания

  Предприятието CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Carmona, Испания.

 2. METALPERFIL ROS

  Испания

  Предприятието METALPERFIL ROS, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални завеси, metal profiles, metal sheets, и Метални завеси. Седалището му е в/ъв Torre Pacheco, Испания.

 1. KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK

  Германия

  Предприятието KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Покривни обшивки от цветни метали, Груб строеж, Довършителни работи, Покривни обшивки от цветни метали, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Hamm, Германия.

 2. COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Материали за покривни конструкции, Покривни обшивки от цветни метали, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Osnabrück, Германия.

 3. PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN

  Германия

  Предприятието PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Покривни обшивки от цветни метали, Метални домакински принадлежности, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Wasungen, Германия.

 4. BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE

  Германия

  Предприятието BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Материали за покривни конструкции, Покривни обшивки от цветни метали, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Hoppegarten, Германия.

 5. CERNE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието CERNE GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Кухи покрития - елементи от бетон, Покривни обшивки от цветни метали, Кухи покрития - елементи от бетон, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Feldkirchen, Австрия.

 6. ROSLER ITALIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ROSLER ITALIANA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Concorezzo (Mi), Италия.

 7. BENJAMÍN MARTÍ

  Испания

  Предприятието BENJAMÍN MARTÍ, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium, и aluminium frame. Седалището му е в/ъв Benicarló, Испания.

 8. ALIUMO-SERVICE LTD

  Украйна

  Предприятието ALIUMO-SERVICE LTD, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни врати, Прозорци, Домашни врати, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Donetsk, Украйна.

 1. A L U F O R M ALUCOBONDVERARBEITUNGS-GMBH

  Германия

  Предприятието A L U F O R M ALUCOBONDVERARBEITUNGS-GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

 2. ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Petersberg, Германия.

 3. HAUSPROFI BAUSYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието HAUSPROFI BAUSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Бичен и обработен дървен материал, Покривни обшивки от цветни метали, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

 4. METAL CATAL

  Тунис

  Предприятието METAL CATAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на pewter-copper alloys. Седалището му е в/ъв Tunis-Le Bardo, Тунис.

 5. PT. ASIA MEGATRON

  Индонезия

  Предприятието PT. ASIA MEGATRON, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Jepara/Jawa Tengah, Индонезия.

 6. ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL

  Германия

  Предприятието ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Borkheide, Германия.

 7. LUMON

  Испания

  Предприятието LUMON, e Производител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

 8. EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH

  Германия

  Предприятието EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

 9. PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

 10. JOHORMATERIALSCRAP

  Германия

  Предприятието JOHORMATERIALSCRAP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal scrap. Седалището му е в/ъв Munich, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Покривни обшивки от цветни метали - Внос износ

Брой резултати

50 Фирми