• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • лен - растения

Резултати за

Лен - растения - Внос износ

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Русия

  Предприятието AGROCHIMINVEST, LLC, e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Лен - растения, Маслодайни растения, Диетичнa и биологичнa хранa, Пикантни подправки, Лен - растения, Маслодайни растения, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 2. AGRO ROST

  Украйна

  Предприятието AGRO ROST, e Производител, и работи в сферата на Лен - растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, lentils, coriander, chutney, и Зърна за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 3. LTD "RADALEN"

  Беларус

  Предприятието LTD "RADALEN", e Производител, и работи в сферата на Лен - растения. Седалището му е в/ъв Volozhin, Беларус.

 4. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Чехия

  Предприятието OPAVLEN OPAVA, A.S., e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - нишки и прежди, Лен - растения, Лен - тъкани, Лен - влакна, Лен - нишки и прежди, Лен - растения, Лен - тъкани, и Лен - влакна. Седалището му е в/ъв Opava, Чехия.

 5. QARAUZYAK BARAKA

  Узбекистан

  Предприятието QARAUZYAK BARAKA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лен - растения. Седалището му е в/ъв Karauzyak Rayon, Узбекистан.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AGARDI AGRARGAZDASAG RT

  Унгария

  Предприятието AGARDI AGRARGAZDASAG RT, e Производител, и работи в сферата на Текстилни растения. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - растения, и Лен - растения. Седалището му е в/ъв Seregelyes, Унгария.

 2. ETS DEVOGELE

  Франция

 3. DOBOZI PETOFI MEZOGAZDASAGI TERMELO ES SZOLGALTATO SZOVETKEZET

  Унгария

 4. RAKOSFOLDJE - AGRICOLA NOVENYTERMESZTO KFT

  Унгария

 5. GOEMARE ET BARRAY

  Франция

 1. FELSOSZENTGYORGYI MEZOGAZDASAGI TERMELOSZOVETKEZET

  Унгария

 2. ARANYKOCSI TERMELÖ, RT

  Унгария

 1. MELIKE IPLIK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Турция

 2. NAGYMEZO MEZÖGAZDASÁGI SZOVETKEZET REPCELAK

  Унгария

 3. HUBCYCLE

  Франция

  Verified by europages badge
 4. ARTFLEUR HOFFMANN GMBH

  Германия

  Предприятието ARTFLEUR HOFFMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Коприна -тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове, Лен - тъкани, Изкуствени цветя, растения и плодове, и Лен - тъкани. Седалището му е в/ъв Velbert, Германия.