• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нагъната ламарина - цветни метали

Резултати за

Нагъната ламарина - цветни метали - Внос износ

 1. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Чехия

  Предприятието PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Облицоване от цветни метали, Нагъната ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Облицоване от цветни метали, Нагъната ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Lipnik Nad Becvou, Чехия.

 2. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Румъния

  Предприятието X-ENERGY.RO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Recas, Румъния.

 3. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  Китай

  Предприятието YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Yixing, Китай.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Siedlce, Полша.

 5. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Обединеното кралство

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Италия

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, e Разпространител, и работи в сферата на Валцована ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от цветни метали, Ламарина и тръби, Тръби - цветни метали, Inconel, Прътове от цветни метали, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, и cobalt alloys. Седалището му е в/ъв Amblainville, Франция.

 3. FEILMEIER AG

  Германия

  Предприятието FEILMEIER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси. Освен това развива дейност и в сферата на Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, Водопроводни и канализационни инсталации, Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Osterhofen, Германия.

 4. PERFIQUINA

  Португалия

  Предприятието PERFIQUINA, e Производител, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профилна ламарина от черни метали, Материали за покривни конструкции, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Профилна ламарина от черни метали, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Ponte De Vagos, Португалия.

 5. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Русия

 1. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Италия

 2. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Израел

  Предприятието AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нагъната ламарина от черни метали, corrugated roofing, и Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Ashdod, Израел.

 1. KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT

  Унгария

  Предприятието KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Nagytarcsa, Унгария.

 2. FABRICA DE PERSIANAS METALICAS CIERRES DEL HOGAR SL

  Испания

 3. PMB ROLLERS GMBH

  Германия

  Предприятието PMB ROLLERS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Goch, Германия.

 4. RI INOX SL

  Испания

 5. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Белгия

  Предприятието STAALHANDEL STERNOTTE CH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, Trading in steel, iron products, и steel sheet. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

 6. EMET SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието EMET SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Валцована ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Строителство на промишлени сгради, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Szczecinek, Полша.

 7. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Австрия

  Предприятието EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Tenneck, Австрия.

 8. STAR MET S A

  Румъния

  Предприятието STAR MET S A, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, Железни и цветни руди, Валцована ламарина - цветни метали, и Железни и цветни руди. Седалището му е в/ъв Comuna Dumbrava Rosie, Румъния.

 1. WALZEN IRLE GMBH

  Германия

  Предприятието WALZEN IRLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Валцована ламарина - цветни метали, Сурови и специални чугуни, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Netphen, Германия.

 2. SAHEL DISTRIBUTION

  Буркина Фасо

  Предприятието SAHEL DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ouagadougou, Буркина Фасо.

 3. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Германия

  Предприятието WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцови машини за черни метали, Валцована ламарина - цветни метали, Валцови машини за черни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Quedlinburg, Германия.

 4. VETCHBERRY

  Обединеното кралство

 5. SEM DIS TICARET A S

  Турция

  Предприятието SEM DIS TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Испания

  Предприятието COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 7. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Турция

  Предприятието KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Валцована ламарина - цветни метали, и Валцована ламарина - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 8. ACERALIA TRANSFORMADOS S.A.

  Испания

 9. LAMPRE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAMPRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Котелно производство, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв USMATE VELATE, Италия.

 10. FULFARO ANDREA INDIVIDUALE

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нагъната ламарина - цветни метали - Внос износ

Брой резултати

1470 Фирми