• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • обработващи машини за пробиване

Резултати за

Обработващи машини за пробиване - Внос износ

 1. AFOTEK SERVICES GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието AFOTEK SERVICES GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Bad Hersfeld, Германия.

 2. REMO BORDEAUX

  Франция

  Предприятието REMO BORDEAUX, e Производител, и работи в сферата на Тампони и щемпели - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, Индустриални преси за метали, Обработващи машини за рязяне по контур, punching matrices, Обработващи машини за пробиване, Индустриални преси за метали, и Обработващи машини за рязяне по контур. Седалището му е в/ъв Cestas Cedex, Франция.

 3. FOXLASER

  България

  Предприятието FOXLASER, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прегъване на стомани и метали, Фиксиращи елементи, метална кинкалерия, Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за пробиване, Прегъване на стомани и метали, Фиксиращи елементи, метална кинкалерия, Обработващи машини за промишлено разрязване, и Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 4. GW METALLBAU GMBH

  Германия

  Предприятието GW METALLBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

 5. ACCUMATION GMBH

  Германия

  Предприятието ACCUMATION GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Акумулатори и батерии. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, fillers for acids, и Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Limburg Offheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BETTELLI SERVICE - MANUTENZIONE ASSISTENZA MACCHINE PUNZONATRICI

  Италия

  Предприятието BETTELLI SERVICE - MANUTENZIONE ASSISTENZA MACCHINE PUNZONATRICI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на industrial punching machines, punching machines for working sheet metal, punching matrices, и punching machines for plastic profiles. Седалището му е в/ъв Lonato Del Garda, Италия.

 2. IPI TECHNOLOGY SRL

  Италия

  Предприятието IPI TECHNOLOGY SRL, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на punching machines. Седалището му е в/ъв Carmagnola, Италия.

 3. PRODUTECH S.R.L.

  Италия

  Предприятието PRODUTECH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на beading and curling machines for working sheet metal, и punching machines for working sheet metal. Седалището му е в/ъв San Paolo D'argon, Италия.

 4. DIMECO

  Франция

  Предприятието DIMECO, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, coils, и Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Pirey, Франция.

 5. EUROMAC SPA

  Италия

  Предприятието EUROMAC SPA, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на bending presses, horizontal presses, panel finishing, и shears for cutting sheetmetal. Седалището му е в/ъв Formigine, Италия.

 1. VERNET BEHRINGER

  Франция

  Предприятието VERNET BEHRINGER, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, Свредловане - металообработващи машини, Обработващи машини за пробиване, machine tools for shearing metals, и Свредловане - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Dijon, Франция.

 2. APOLLO SRL

  Италия

  Предприятието APOLLO SRL, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, machinery for semi-automatic drilling, Обработващи машини за пробиване, и horizontal presses. Седалището му е в/ъв Castellarano, Италия.

 1. JAHN GES.B.M.H.

  Австрия

  Предприятието JAHN GES.B.M.H., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Mönichkirchen, Австрия.

 2. KTH TOOLS A/S

  Дания

  Предприятието KTH TOOLS A/S, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за рязане с трион, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, и Обработващи машини за рязане с трион. Седалището му е в/ъв Struer, Дания.

 3. AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL

  Дания

  Предприятието AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за рязане с трион, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, и Обработващи машини за рязане с трион. Седалището му е в/ъв Skanderborg, Дания.

 4. TAMA APS

  Дания

  Предприятието TAMA APS, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за рязане с трион, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, и Обработващи машини за рязане с трион. Седалището му е в/ъв Tarm, Дания.

 5. FRITEK MASKINFABRIK A/S

  Дания

  Предприятието FRITEK MASKINFABRIK A/S, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за рязяне по контур. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за рязане с трион, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за рязане с трион, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Aabenraa, Дания.

 6. ZEHNDER & SOMMER AG

  Швейцария

  Предприятието ZEHNDER & SOMMER AG, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за пробиване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за пробиване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Швейцария.

 7. VSK KENTAVAR ZMM EOOD

  България

  Предприятието VSK KENTAVAR ZMM EOOD, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, Механични съединители, Обработващи машини за пробиване, Механични съединители, и планшайби. Седалището му е в/ъв Velingrad, България.

 8. LVD FRANCE

  Франция

  Предприятието LVD FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за фалцоване, Обработващи машини за рязяне по контур, Вътрешно стругуване на отвори - металообработващи машини, Обработващи машини за фалцоване, Обработващи машини за рязяне по контур, Вътрешно стругуване на отвори - металообработващи машини, и operator machines. Седалището му е в/ъв Raismes, Франция.

 1. BOLETO APS, DANMARK

  Дания

  Предприятието BOLETO APS, DANMARK, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за рязане с трион, Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за рязане с трион, Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, и Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Vamdrup, Дания.

 2. PETERSEN MACHINERY GROUP A/S

  Дания

  Предприятието PETERSEN MACHINERY GROUP A/S, и работи в сферата на Обработващи машини за рязане с трион. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за рязяне по контур, Обработващи машини за пробиване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Uldum, Дания.

 3. JORHER INDUSTRIAL CO.,LTD.

  Тайван

  Предприятието JORHER INDUSTRIAL CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Changhua County, Тайван.

 4. JOH. FR. MÜLLER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието JOH. FR. MÜLLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за пробиване, Ръчни инструменти, Обработващи машини за пробиване, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Velbert, Германия.

 5. MORFOMICHANIKI LTD

  Кипър

  Предприятието MORFOMICHANIKI LTD, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium. Седалището му е в/ъв Paralimni, Кипър.

 6. S.P.S. TOOLS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието S.P.S. TOOLS LTD, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за промишлено разрязване, Обработващи машини за разрязване, и Обработващи машини за промишлено разрязване. Седалището му е в/ъв Bridgend, Обединеното кралство.

 7. ZS ENTERPRISE CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZS ENTERPRISE CO., LTD, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, paper punching, и Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 8. JUN-EN ENTERPRISE CORPORATION

  Тайван

  Предприятието JUN-EN ENTERPRISE CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Kaohsiung, Тайван.

 9. PU.MA. DI VINCENZO NEGRI

  Италия

  Предприятието PU.MA. DI VINCENZO NEGRI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Освен това развива дейност и в сферата на punches, и dies. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

 10. SALA PUNZONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SALA PUNZONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за пробиване. Седалището му е в/ъв Calolziocorte, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обработващи машини за пробиване - Внос износ

Брой резултати

10 239 Фирми

Категория