• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • подготовка на почвите - машини и техника

Резултати за

Подготовка на почвите - машини и техника - Внос износ

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Селскостопански машини, Земеделие - внос-износ, Agricultural Machinery, Agricultural Equipment, Tillage Machinery, и Tillage Equipment. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 2. S&M AGRICOLE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието S&M AGRICOLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, Засяване - машини и техника, Селскостопански машини, Подготовка на почвите - машини и техника, spare parts, wholesale, production of agricultural machinery, Земеделски продукти, и scrub-clearers for large areas. Седалището му е в/ъв Ingwiller, Франция.

 3. MIPE VIVIANI SRL

  Италия

  Предприятието MIPE VIVIANI SRL, e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Monteriggioni, Италия.

 4. INGAUNA VAPORE SRL

  Италия

  Предприятието INGAUNA VAPORE SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Топлоцентрали, Подготовка на почвите - машини и техника, gas steam generators for heating plants, Топлоцентрали, Подготовка на почвите - машини и техника, и heat treatment. Седалището му е в/ъв Castelbianco, Италия.

 5. LENKOMTECH

  Русия

  Предприятието LENKOMTECH, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета-цистерни, Селскостопански машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Ремаркета-цистерни, Селскостопански машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Penza, Русия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Португалия

  Предприятието AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, и Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Seara, Португалия.

 2. DE BESTRATER

  Белгия

  Предприятието DE BESTRATER, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, и Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beverlo, Белгия.

 3. GRAMEGNA S.R.L.

  Италия

  Предприятието GRAMEGNA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Подготовка на почвите - машини и техника, spading machines, и hoeing machines. Седалището му е в/ъв Broni, Италия.

 4. KUHN HUARD SA

  Франция

  Предприятието KUHN HUARD SA, e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на farming machinery, agricultural machinery carried and towed, forest machinery work, и forest barking machines. Седалището му е в/ъв Châteaubriant Cedex, Франция.

 5. MAES

  Белгия

  Предприятието MAES, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Градински инструменти, Подготовка на почвите - машини и техника, Градински инструменти, и articles for plumbing. Седалището му е в/ъв Kasterlee, Белгия.

 1. ANDREAS STIHL, S.A.

  Португалия

  Предприятието ANDREAS STIHL, S.A., e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, и Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sintra, Португалия.

 2. PRODIAFIX-LUX

  Люксембург

  Предприятието PRODIAFIX-LUX, e Производител, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за рязане с трион, Подготовка на почвите - машини и техника, Обработващи машини за рязане с трион, и Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esch Sur Alzette, Люксембург.

 1. WOLFF-WEYLAND

  Люксембург

  Предприятието WOLFF-WEYLAND, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Селско стопанство - техника и машини, Градинарство - машини и уреди, Подготовка на почвите - машини и техника, tractor, Селско стопанство - техника и машини, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Noerdange, Люксембург.

 2. DI CASA TARIMAS

  Испания

  Предприятието DI CASA TARIMAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на laminated flooring. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Франция

  Предприятието SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Подготовка на обработваеми почви, Подготовка на почвите - машини и техника, farm machinery, farming industrial machinery, и Подготовка на обработваеми почви. Седалището му е в/ъв Jussey, Франция.

 4. TOMENZOLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TOMENZOLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Подготовка на почвите - машини и техника, beach cleaners, и swathers. Седалището му е в/ъв Monzambano, Италия.

 5. SIMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на multi-blade cutters. Седалището му е в/ъв Ripa Teatina, Италия.

 6. DE BRUYCKER

  Белгия

  Предприятието DE BRUYCKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Подготовка на почвите - машини и техника, used machinery bought and sold, hire and sale of construction machinery, и construction site machinery rental. Седалището му е в/ъв Oostende, Белгия.

 7. DUCHESNE LOCATION

  Белгия

  Предприятието DUCHESNE LOCATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на street works machinery rental. Седалището му е в/ъв Huy, Белгия.

 8. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Италия

  Предприятието INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Belmonte Calabro, Италия.

 1. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  Белгия

  Предприятието DOMS - VAN DEN BOSSCHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Подготовка на почвите - машини и техника, Ръчни инструменти, garden machine hire and repairs, Подготовка на почвите - машини и техника, и electric lift truck hire. Седалището му е в/ъв Lier, Белгия.

 2. VELES AGRO LTD.

  Украйна

  Предприятието VELES AGRO LTD., e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Mechanical Seeders, Pneumatic seeders, harrow disks, и ploughs. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 3. CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL

  Швейцария

  Предприятието CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Conthey, Швейцария.

 4. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Австрия

  Предприятието MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Засяване - машини и техника, Земеделски пръскачки, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Засяване - машини и техника, и Земеделски пръскачки. Седалището му е в/ъв Liezen, Австрия.

 5. ETRAMA SA

  Швейцария

  Предприятието ETRAMA SA, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Etagnières, Швейцария.

 6. EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING

  Германия

  Предприятието EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Landau, Германия.

 7. FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH

  Италия

  Предприятието FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника, Подготовка на почвите - машини и техника, и machinery and equipment for road and motorway maintenance. Седалището му е в/ъв Sarnonico, Италия.

 8. UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural machinery and equipment, agricultural products, farm vehicles, и farm machinery. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 9. ETRAMO

  Белгия

  Предприятието ETRAMO, e Производител, и работи в сферата на Подготовка на почвите - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Помпи, Промишлено почистване - машини, Помпи, и gardening machines. Седалището му е в/ъв Wijnegem, Белгия.

 10. XELAN INTERNATIONAL GMBH

  Германия

  Предприятието XELAN INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Simmerath, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Подготовка на почвите - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

618 Фирми